writing-img

Da zaspi sam

clock-img

13.02.2008, 20:44

clock-img

Nataša G.T.

pencil-img

14

Tokrat bi rada vsem, ki imate morda težave z navajanjem malčkov, da se uspavajo sami, svetovala knjigico, ki je pomagala nam (in nekaterim mojim prijateljicam), da lepše zaspimo.

Imeli smo namreč situacijo, da je malček (8 mes) znal zaspati samo na flaški ali v vozeku. Polaganje v posteljo sploh ni prišlo v upoštev. Potem mi je prijateljica svetovala knjigo z naslovom SPI, DETE, SPI, avtor Eduard Estivill.

Metodo smo malce priredili in sedaj zaspi sam, brez večjega upiranja. user posted image

Zaenkrat smo veseli, čeprav se zavedamo, da pridejo tudi dnevi, ko ne bo vse tako rožnato.

clock-img

13.02.2008, 22:04

clock-img

pikicatalonica

pencil-img

35

Tudi nam je ta knjigica pomagala! Potem je pa zbolela pa sem jo za dve noči vzela k sebi ker je imela res hudo vročino in od takrat spet spi pri meni in atiju!user posted image
Pa si mislim: saj ne bo večno tako majhna, zato izkoristim vsak trenutek za muckanje!user posted image

clock-img

14.02.2008, 10:43

clock-img

mojmaček

pencil-img

61

Moj mali 21 M tudi zaspi na najini postelji najraje z mamino roko. Pol ga dam v njegovo posteljo in spi pol noči, pol pa se začne mama, mama, sem pidi, mami gješ! In gre k mami in atiju na sredino. user posted image

Jaz tudi pravim, da prehitro zrastejo in naj še imajo nekaj od nas zdaj ko so tak mali. Muckanje je zakon, kljub včasih slabemu spancu.

lp

clock-img

14.02.2008, 11:30

clock-img

mika

pencil-img

6485

mama, mama, sem pidi, mami gješ

user posted image user posted image user posted image
...in kako naj potem pustiš zlatega sončka v posteljici

bom prebrala knjigo, mogoče se najde kaj uporabnega tudi za nas. pri nas je največji problem zaspati, sploh ob polni luni. brca, se premetava, igra z rokicami, včasih traja dve uri ali več. ko pa zaspi, spi brez problema celo noč.

drugače nam je pa fajn, da skupaj spimo, sploh ko ji ponoči dam lupčka in cmokne nazajuser posted image

clock-img

19.02.2008, 20:53

clock-img

ircica

pencil-img

782

IZVIRNO SPOROČILO: Nataša G.T.

Tokrat bi rada vsem, ki imate morda težave z navajanjem malčkov, da se uspavajo sami, svetovala knjigico, ki je pomagala nam (in nekaterim mojim prijateljicam), da lepše zaspimo.

Pri nas ne rabimo take knjigice, mama bi kar dobro spala, če je otrok ne bi vmes motil.

/popolnoma neumestna pripomba in se lahko vrnemo na temo/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem