writing-img

Dabraston tablete!!!

clock-img

29.03.2005, 15:19

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce kot veste se mi je danes 27.dan od prve inseminacije pokazal ta neljubi izcedek kot pred vsako :hudicek:.Zanima me le eno ali naj vseeno zvečer še vzamem tableto Dabraston ali naj kar prekinem,kajti jutri pričakujem spet to nedležno :hudicek: po znakih.Če je ne bo jutri bom pa vseeno naredila test v četrtek po mojem izračćunu.Kaj svetuje ve,ki ste vse to dale skozi?

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

29.03.2005, 15:40

clock-img

Darja*

pencil-img

251

Alo!

mojca svetujem ti da dabroston popapcaš do konca, tako kot so ti rekli v bolnišnici ( 14 dni sem ga morala jesti jaz) Po 14 dneh od iije pa le naredi test.

Držim pesti in želim ti da se ti sanje uresničijo!

Darja

clock-img

29.03.2005, 16:38

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Darja meni bo v četrtek 14.dni od inseminacije.Meni je rekla,da moram takoj prekinit,ko se pojavi krvavitev.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

29.03.2005, 17:10

clock-img

Mana

pencil-img

194

Ne obupaj saj izcedek še ne pomeni :hudicek:.Meni se je tudi 11 dan po IVF pojavil kot pred menstro, pa je bil čez dva dni test +,izcedek in krvavitve pa so me spremljale še do 16 tedna.Kar še papcaj Dabroston, mi pa bomo držali pesti.:sloncek::pujs:
LP

clock-img

29.03.2005, 19:16

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Jaz bi tud rekla, da ga papcaj, kot si sama napisala - dokler nimaš krvavitve, izcedek še ni krvavitev.

Pa srečno :angel::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem