cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dabroston

clock-img

21.10.2007, 15:23

clock-img

Taja 25

pencil-img

52

Pozdravljene!
Potrebovala bi vaš nasvet!
Sem v 8t in občasno krvavin. Včasih sem več pri G kot v postelji.
Dabroston tabletke sem dobila pred 14 dnevi. Zdaj bom že porabila drugo škatlico.
Zanima me ali naj grem nazaj k svoji G po recept za te tabletke al naj počakam do pregleda 6.11?Zadnjo tabletko imam do 25.10!

Pa še nekaj mimo grede! Vem, da je malo pre hitro razmišlati o imenih naših otrok ampak vseeno. Sem slišala za ime Danaja pa me zanima kaj mislite o njem?
Hvala!
Taja

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 21.10.2007 17:08:16 >

clock-img

21.10.2007, 15:46

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Tud sama sem na Dabrostonu od 6t. Moja G mi je rekla, da se ne sme takoj prenehat jemat. Tako zmanjšujem dozo...še 10 dni user posted image  user posted image  user posted image   Mislim, da je bolje, če jo pokličeš in se pozanimaš.

Danaja je zelo lepo ime! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

21.10.2007, 18:58

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Pokliči jo.user posted image Meni jih je predpisala obvezno do začetka 12 tedna-2 na dan..preventiva zaradi grozečega splava, čeprav že nekaj časa ne krvavim več.

Danaja je pa lepo ime.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

21.10.2007, 20:00

clock-img

mama06

pencil-img

2080

Taja 25, jaz sem jemala Dabroston od začetka 6 tedna pa do konca 12T po 3 tablete na dan. Ne smeš prenehat naenkrat, ampak postopoma, zato pojdi h G in povej, da so ti zmanjkale. Najverjetneje ti bo kar sestra dala nov recept in jih boš jemala dalje. Nič hudega ni, če jih ješuser posted image . Mislim, da nas je ogromno takih, ki smo donosile s pomočjo Dabrostonauser posted image

Kar se tiče imena - čez 5 dni imam PDP in dobimo fantka. Če bi bila punčka, bi bila definitivno Danaja. Najlepše ime na svetu za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Čim lepšo nosečnost ti želim! Uživaj v njej!!

clock-img

21.10.2007, 20:01

clock-img

lorch

pencil-img

685

Se strinjam s taulo! Tudi jaz sem jemala dabroston, pa sem šla po nov recept tik preden je zmanjkalo, ker je rekla da jih je treba jemat do dopolnjenega 12 tedna. sem pa slišala da jih nekatere morajo jest do 14. tedna. kar pojdi tja da ti napišejo nov recept.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem