writing-img

Dabroston

clock-img

30.05.2013, 19:59

clock-img

siskica

pencil-img

32

Pozdravljene, mene zanima a je se katera tukaj morala jemati tablete Dabroston med nosecnostjo?
Jaz jih sedaj jemljem ze od 6.tedna, sedaj sem v 12.tednu. In me zanima kaksno je bilo vase pocutje, kako dolgo ste jih jemale ipd.
Zahvaljujem se Vam za odgovore ze vnaprej. Lep pozdrav.user posted image

clock-img

30.05.2013, 20:34

clock-img

tintin

pencil-img

3293

jemala v dveh nosečnostih zaradi krvavitev, obakrat do 15t, bistvo je da postopno zmanjšuješ dozo...iz 3 preideš na 2, nato na 1. (jemlješ par dni po 2, nato par dni po 1)....počutje - nič posebnega pravzaprav.

clock-img

31.05.2013, 08:08

clock-img

siskica

pencil-img

32

Hvala za odgovor. Ja sej jaz tudi pocasi ze zmanjsujem in sem jih jemala zaradi krvavitev. Vendar me je zadnje dni zacelo bolet v jajcnikih ter ledvicah in sem mislila ce bi bilo zaradi tablet. In ker imam pregled cez dva tedna nisem vedela ali naj se pocakam ali naj grem raje kar do svoje zdravnice. lp

clock-img

31.05.2013, 12:15

clock-img

lollipop07

pencil-img

118

jaz sem jih tudi jemala kar dolgo (2 meseca in pol)...pri meni se ni nič kaj dosti poznalo...ti pa svetujem, da če te kaj boli kar se ti zdi, da te nebi smelo, pokliči svojo G...tam so zato, da ti povejo kaj in kako in da te pomirijo...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem