writing-img

Dabroston

clock-img

27.01.2014, 11:21

clock-img

Amelie*

pencil-img

10

Pozdravljene!

S partnerjem se že kar nekaj ciklusov trudiva za ponovno nosečnost. Enega otroka že imava. Tako kot pri prvi user posted image se mi pred user posted image pojavljajo rjavi izcedki. Tudi do 7 dni prej, kar je pri 24 dnevnem ciklusu že skoraj od ovulacije naprej. G mi je v petek predpisala Dabroston, da bi podaljšale ciklus in odpravile rjavi izcedek in tako ustvarile bolj optimalne pogoje. Potem pa pridem domov in preberem o vseh stranskih učinkih ipd. in me je skoraj kap user posted image

Skratka kakšne so vaše izkušnje z Dabrostonom? Je pomagal in bil vreden stranskih učinkov? Ali je bolje, da se zapeljem čez mejo po Prometrium in pozabim na Dabroston?

Hvala za pomoč!

clock-img

27.01.2014, 15:42

clock-img

Anonimen

Potem pojdi nazaj do G in ji povej svoje dvome. To so zdravila in kar tako se ne hodi ćez mejo iskat nekaj kar ti G ni predpisal

clock-img

03.02.2014, 14:56

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Jemala dabroston zaradi podobnega stanja kot pri tebi. Meni ni pomagal in nisem zanosila. Tudi krvavitve so še vedno trajalae in niso izginile. Ni se pa za hecat in hodit kupovat neko zdravilo in se sama zdravit. Tudi prometrium ima stranske učinke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem