writing-img

Dajmo eno o otroških cunjah rečt

clock-img

01.08.2009, 21:05

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Tako za sprostitev, ker toliko kurim nad mojima dvema potomcema, k vse umažeta. user posted image

clock-img

01.08.2009, 21:09

clock-img

alička

pencil-img

2082

Ah ja... zjutraj umaže dolge hlače, popoldne še kratke, zafleka dve majčki (če mam srečo samo eno) se polije po pižami.

Še dobro da mamo pralne stroje ne user posted image

clock-img

01.08.2009, 21:13

clock-img

Raho

pencil-img

4143

To je rpi nas minimum, kar si napisala. če imam srečo, gre na dan ene 5 majic in 4 pari hlač. Če imam srečo. Ponavadi je več. pa še tastar definitivno umaže vsaj 2 majici.

Ampak sem mislila bolj temo o finih otroških cunjah, ki jih je najbolj varno gledati samo v trgovinah.

Pa še eno vprašanje za mamice deklic - kje bi lahko našla bodije na naramnice - tanke.

clock-img

01.08.2009, 21:13

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Za ****... za fleke so najboljše škarje.

Da ne govorim o tem, da že cel tedne iščem po mestu gate v velikosti 92, pa NI. Očitno malčki začnejo spodnje perilo nosit šele pri 7ih letih.
user posted image

Pol pa še zase ne dobim enih poletnih tankih hlač, pa se mi že čisto kisa.

clock-img

01.08.2009, 21:14

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Aha, fine cunje pa mi samo gledamo. Pri takem packaču je res škoda denarja.

clock-img

01.08.2009, 21:16

clock-img

alička

pencil-img

2082

Moja pupa je zelo suhcena in so ji vse gatke prevelike. V trgovini NKM (al neki tazga) sem dobila gatke 86, ki so genav za na ritko moje preklaste triinpolletnice, pa še kar luštne so.

clock-img

01.08.2009, 21:17

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: alička

Moja pupa je zelo suhcena in so ji vse gatke prevelike. V trgovini NKM (al neki tazga) sem dobila gatke 86, ki so genav za na ritko moje preklaste triinpolletnice, pa še kar luštne so.

Joj, s tem imamo mi težave - še ne z gatkami, ampak z vsemi hlačami. okoli pasu ji vse tako opleta, če pa ji tiste gumice zategnem, pa izgleda ko kaka vojna sirotauser posted image , k ma hlače nabrane okoli pasu

clock-img

01.08.2009, 21:20

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

uuu, dober nasvet... pa sem se pelala mimo NKD danes... evo, gremo v ponedeljek gledat...

clock-img

01.08.2009, 21:21

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Joj, s tem imamo mi težave - še ne z gatkami, ampak z vsemi hlačami. okoli pasu ji vse tako opleta, če pa ji tiste gumice zategnem, pa izgleda ko kaka vojna sirotauser posted image , k ma hlače nabrane okoli pasu

naš je isti.....in zdaj bo počasi 86 prekratka, v pasu mu je pa še vedno prevelika....niti nočem pomislit, kako bo zgledal v 92...

clock-img

01.08.2009, 21:21

clock-img

alička

pencil-img

2082

Ah ja NKD, se pardoniram user posted image

clock-img

01.08.2009, 21:28

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

naš je isti.....in zdaj bo počasi 86 prekratka, v pasu mu je pa še vedno prevelika....niti nočem pomislit, kako bo zgledal v 92...

zato pa mi po novem nosimo samo 7/8 hlače.

Ma imam doma dva taka ekstrema - večji pri štirih nosi 122, tamala pa pri letu in pol 74 (le da ji je vse prekratko)

clock-img

01.08.2009, 21:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

v teh dneh težko kaj rečem na temo cunje, ker je moj mulc od jutra do večera gol, nudist, pa obute ima ali sandale ali geoxeuser posted image user posted image user posted image

še za v mesto ga težko prepričamo, da ne more lulčka kazat...

sem pa danes nabavila zimsko jakno, tako, brez perja, da jo bom lahko doma oprala, ko jo bo poflekal....user posted image

...vox populi...

clock-img

01.08.2009, 21:33

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

zato pa mi po novem nosimo samo 7/8 hlače.

Ma imam doma dva taka ekstrema - večji pri štirih nosi 122, tamala pa pri letu in pol 74 (le da ji je vse prekratko)

no, moj v 7/8 trenerki zgleda jako hecno :) star je pa dve leti...

clock-img

01.08.2009, 21:35

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Drugače pa - moja odvisnost za deklice:

www.gymboree.com

tukaj pa še vse pretekle linije:
http://www.gymbohaven.com/gymboreelines/girl.html

< Sporočilo je popravil Raho -- 1.8.2009 21:36:31 >

clock-img

01.08.2009, 21:35

clock-img

rija

pencil-img

15589

rešitev je ZARA, ki ima ozke in dolge kroje....

moj je pri 3,5 še vedno na 86...no še malo mu zna biti preveliko v pasu, dolžina pa 98user posted image

...vox populi...

clock-img

01.08.2009, 21:49

clock-img

alička

pencil-img

2082

Zara in Tape oleil, tam imajo več različnih modelov istih hlač.

clock-img

01.08.2009, 21:52

clock-img

alička

pencil-img

2082

IZVIRNO SPOROČILO: rija

moj je pri 3,5 še vedno na 86...no še malo mu zna biti preveliko v pasu, dolžina pa 98user posted image

Pri nas je še slabše, pas kot pri vas dolžina 104.
Pa kaj hočem, z mano je bilo popolnoma isto, samo takrat se še ni nič dobilo. Šele ko je prišel prvi benetton v slovenijo sem dobila prve dovolj dolge kupljene hlače (prej smo hodili čez mejo in k šivilji).

clock-img

01.08.2009, 21:57

clock-img

tins

pencil-img

385

Okaidi ima tud ful ozke kroje.

clock-img

01.08.2009, 22:00

clock-img

Anonimen

uuu, dober nasvet... pa sem se pelala mimo NKD danes... evo, gremo v ponedeljek gledat...

v H&M in v Babycentru je svakinja kupila za tamalo 86/92 gatke,sicer za puncko ampak verjetno imajo za pubece tudi.Jaz sem si pred acsom naredila zalogo,so imeli v Leclercu gate z avtomobili,cifra 2leti mislim,no nasemu so prav pa je zdaj,ko smo dali pleico dol nazaj na cifri 86.

clock-img

01.08.2009, 22:11

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: tins

Okaidi ima tud ful ozke kroje.

Za nas še vedno preširoki.user posted image

clock-img

01.08.2009, 22:12

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Za ****... za fleke so najboljše škarje.

Da ne govorim o tem, da že cel tedne iščem po mestu gate v velikosti 92, pa NI. Očitno malčki začnejo spodnje perilo nosit šele pri 7ih letih.
user posted image

Pol pa še zase ne dobim enih poletnih tankih hlač, pa se mi že čisto kisa.

Dobiš v oviesse, h&m-u, kiku... Ziher sem jih vidla, ker sama iščem pa št. 104 in kakor zakleto, ravno te št. ni. user posted image

clock-img

01.08.2009, 22:13

clock-img

Lejči

pencil-img

520

Raho, kaj pa Obaibi/Okaidi ji je tudi preširok? Naši suhici so kroji od Okaidija zelo fajn. Pa tudi Esprit in S.Oliver imata kaj primernega.

Glede majhnih spodnjih hlačk - dobila sem jih v Marks&Spencers in v Zari.

clock-img

01.08.2009, 22:19

clock-img

Ana009

pencil-img

204

IZVIRNO SPOROČILO: rija

rešitev je ZARA, ki ima ozke in dolge kroje....

Po nasih izkusnjah ima ozke kroje tud Mana ter OshKosh... nasa tamala pri 2,5 letih nosi 104, pa so ji stvari iz Mane in OshKosh v trebuhu preozke. Pa je drugace suha.

drugac a kupujemo samo lepe stvari, ker:
1. smo imeli prisparane lepe zadeve, pa smo nanje hitro pozabili in jih prerasli
2. da so mulci navajeni na lepe obleke in da se v njih dobro pocutijo..

clock-img

01.08.2009, 22:21

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Edine hlače, ki ji ne lezejo dol so pajkiceuser posted image . Pa še v teh zgleda, ko da bi imela spodnji del trenirke.

clock-img

01.08.2009, 23:19

clock-img

Spark

pencil-img

1863

v teh dneh težko kaj rečem na temo cunje, ker je moj mulc od jutra do večera gol, nudist, pa obute ima ali sandale ali geoxeuser posted image user posted image user posted image

Taka je moja tamala, od kar smo se vrnili z morja. Doma noče imeti, ne gat, ne plenice, ne nič. In danes je še majco slačila. Potem je bila naga obuta v crocsicah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem