writing-img

Dajte fantje ali moški

clock-img

18.03.2007, 21:02

clock-img

Anonimen

Rečite no sem že v prejšnji temi spraševala pa se noben ni oglasil.
Kako lahko ženska posili moškega???
To mi ni jasno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2007, 21:07

clock-img

Anonimen

sicer nism moški (hvala boguuser posted image ) sem pa mojga vprašala..odgovor: " Ne vem"--
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2007, 21:09

clock-img

lex

pencil-img

6532

Tud moj je rekel NE VEM!!!
user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

18.03.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

A se tukaj poskuša dokazat posilstvo moškega al moško inteligenco? user posted image

Sej moj je isti...

clock-img

18.03.2007, 21:10

clock-img

Anonimen

Moj pravi:kako me pa lahk,ne more me user posted image

clock-img

18.03.2007, 21:12

clock-img

Anonimen

Ja, ja... k se pa kje skurbajo, pa pol usi pravjo "kr skočila je name"... user posted image user posted image user posted image

Na mehkega, vrjetn, ja...

clock-img

18.03.2007, 21:31

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image kerensa ti pa si dobrauser posted image user posted image user posted image
saj skočila je nanj ja kje pa je imel pol svojega????user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

Sem šla mojega vprašat in veste kaj je rekel.

A si spet na rr-ju????Kje pa drugje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi on neve kako bi to bilo.

clock-img

18.03.2007, 21:35

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Verjetno tako, da možgani pravijo ne, pimpek pa pravi ja.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

18.03.2007, 21:37

clock-img

Anonimen

Čaki malo ampak,če možgani pravijo ne a bi mu potem sploh vstal???Če si tega ne želi ali kako???
Če grem mojega to vprašat mi bo rač.vrgel venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2007, 21:50

clock-img

G in T

pencil-img

953

Mislim, da je pri moškem podobno kot pri ženski. Ne vem zakaj se zafrkavate iz tega. Moški spolni organ ima drugačno reakcijo na dražljaje in moški zelo težko, kljub dražljajem zadrži erekcijo. In moški lahko v glavi in z dejanji prepričuje žensko, da ne želi odnosa, vendar se njegov spolni ud drugače obnaša. In če ima erekcijo, to še ne pomeni da mu je do spolnega odnosa. Ženska je lahko v superiornem položaju, v službi nadrejena in izsili spolni odnos z moškim, kljub temu da njemu ni do tega. In to je posilstvo. Ni vedno posilstvo s silo, tako kot si predstavljate. Možno je tudi, da je ženska fizično močnejša od moškega in da prisili v odnos. Samo takšnih primerov je malo, oziroma se o njih ne govori, ker mislim, da bi se marsikdo smejal moškemu, če bi povedal, da ga je posilila ženksa ali pa moški. Tudi tukaj na forumu bi se napisala marsikatera pikra, če bi anonimni moški napisal, da ga je posilila ženska. Malo ste krivične.

clock-img

19.03.2007, 10:07

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Zakaj pa da ženska nebi mogla posiliti moškega.....user posted image

clock-img

19.03.2007, 10:12

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Jaz se tudi strinjam, da je možnost, da ženska posili moškega. Ni ravno tako preprosto kot če moški žensko, ampak se da. Če ženska obvlada sceno in ga spravi do erekcije, pa je on lahko še bolj za to da ne bi,....
Res pa je, po mojem, da je zelo malo moških na svetu, k bi ga bilo treba posilituser posted image

clock-img

19.03.2007, 10:46

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image babigirl to pa maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2007, 13:20

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Muki, ne brcaj v prazno. user posted image  Moški majo možgane v pimpeku user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

24.03.2007, 23:49

clock-img

firasto

pencil-img

147

A kako lahko ženska doseže, da ima moški trdega proti svoji volji? Tako ga prestraši, da je ves trd od strahu, pol ga pa naskoči.

Sicer ne poznam, kakšnega konkretnega primera, da bi bil posiljen moški, verjetno  pa to ni nemogoče. Mislim, da ne gre enačit načinov, kako večinoma izgleda nasilje nad žensko, ko gre običajno za fizično nadvlado. Ženske znajo bolje obračati besede in s tem moškega lahko nadvladajo.  In čeprav pride do kopulacije, ni nujno da je moškemu pri tem všeč in da se ne čuti enako ponižanega in izrabljenega, kot se počuti posiljena ženska.

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem