writing-img

Dajte malo pomagat :-) ....

clock-img

05.12.2005, 10:53

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Sem spraševala pod otroško opremo pa ni nobenega odgovora, in zdaj sprašujem še tukaj user posted image , če bo morda kakšen odziv user posted image .
Skratka, nujno moramo kupiti avtosedež za našo skoraj 6-mesečno pupo, in smo se nekako odločili da kupimo avtosedež Bebe Confort Iseos Safe Side, ki je trenutno v akciji v BC .

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161320

No skratka zanima me, če ga morda katera ima in kako se obnese v praksi, kako ste zadovoljne z njim,.....user posted image

clock-img

05.12.2005, 11:21

clock-img

alisia

pencil-img

20

Glih v petek  ga je mož kupil v BC za našo pikicouser posted image . Zaenkrat smo zadovoljni, čeprov ga mamo samo par dni in se je samo 2x peljala v njemu. Sam zgleda ful dobro,pa ful funkcij ima.
lp

ninauser posted image

clock-img

07.12.2005, 16:18

clock-img

mmojca

pencil-img

4

tudi mi moramo kupiti avtosedež. kako pa se obnesel kaj na testih?
Lp Mojca

clock-img

07.12.2005, 17:52

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Tudi mi se odpravljamo po nov avtosedež in mislim, da se bomo odločili za tega. Jaz mislim, da je ok, sva spraševala v BC, pa so rekli, da je zelo dober. Fajn je , ker se lahko razširi in oža. Pa nasploh se mi je dopadu, ko sem ga videla- zgleda zelo varen. user posted image

clock-img

08.12.2005, 20:59

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Kolikor sem jaz gledala teste, je bil nekje pod vrhom, takoj za Roemerjem in Maxi Cosijem, tako da je kar v redu. Mi gremo jutri pogledat, da vidimo kako in kaj izgleda. Samo po moje ga bomo kar kupili.

clock-img

08.12.2005, 21:16

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

daj otroka prvo not sedet. Moja je super sedela v Romerju, Maxi cosi pa jo je čudno spuklal. To je bil pol edini kriterij.

clock-img

09.12.2005, 21:07

clock-img

b.nika

pencil-img

210

OJ.
Evo, mi smo danes kupili ta avtosedež, pa v našem koncu ga počasi zmankuje. Baje je full vredu in fajn se je obnesel na testih. V trgovini sva ga dala sedeti v več sedežev, a je v tem najlepše sedel. Pa fajn je, ker se lahko razširi in oža. Ga imamo že namontiranega in naš junak ponosno sedi v njem. Pa se bo spet raje vozil, ko je tako na visokem.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem