writing-img

Daktarin

clock-img

04.10.2007, 14:03

clock-img

helenav

pencil-img

2492

Ali je kdo po temu gelu opažal bruhanje pri dojenčku?

Moram ji mazat jeziček, zaradi manjšega pojava glivic. Stara pa je 1 mesec.

clock-img

04.10.2007, 14:11

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

ali dojiš? če si maži z kremo bradavice in bo tako vnos gela prišel v njena usta in tako uči nkoval, tako sem delala jaz po nasvetu P, če ne pa daj na dudo pa ne takoj po obroku, ker lahko da ji mazanje jezička povzroči dvigovanje hrane?!

clock-img

04.10.2007, 14:13

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

aja izginilo pa je v dveh dneh, sam priporočajo po tem še tridnevno mazanje, da preprečiš ponovni nastanek.

clock-img

04.10.2007, 14:13

clock-img

Mlada mamica

pencil-img

397

Daša po Daktarinu ni bruhala...sem ji ga pa dajala zaradi sora,ki ga je imela....drugače pa sem ji ga dala na duduco!Je pa ga z veseljem sprejemala,ker je sladek!user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

clock-img

04.10.2007, 15:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Moj je predvčerajšnjim dobil Daktarin in je od samo jutranje doze ful bruhal cel dan, tko da ga sploh nisem več dala. Zjutraj je dvakrat res ornk ful v loku bruhal, da sem ga dvakrat preoblačila in še cel ležalnik je bil pobruhan, pol je pa še cel dan po malem bruhcal, kar sicer nikoli ne, se mu kvečjemu višek mleka mal pocedi iz ust.
Aja, dala sem mu ga pa z dudo, pa ni palilo.

clock-img

04.10.2007, 15:10

clock-img

AlTa

pencil-img

91

Moj sinček je mel tud glivice ko je bil star 1 mesec. Vendar mi je P. rekla naj mu namažem jeziček vsaj pol ure pred dojenjem in 1 uro po dojenjem.
2-3 na dan.Tako da ni bruhu. Po 2 dneh je zginlo sam sem še 3 dni mu mazala da se nebi slučajno ponovilo.user posted image

clock-img

04.10.2007, 15:20

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

JAZ sem ji tudi samo malo namazala na dudo in prez problema je sesala. namazala sem ji pa 2x na dan po potrebi

clock-img

04.10.2007, 17:49

clock-img

simona76

pencil-img

255

Tudi jaz sem ji ga dala z dudo, pa bradavice sem si umila in namazala. Ni bruhala in okus ji je všeč.

clock-img

04.10.2007, 19:34

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Ne, mojemu user posted image  je bil Daktarin očitno zelo okusen user posted image . Jaz sem mu ga dajala kar na dudo in jo je potem še lep čas močno vlekel.

< Sporočilo je popravil blue sky -- 4.10.2007 19:44:56 >

clock-img

05.10.2007, 10:16

clock-img

livia

pencil-img

2395

Naša ni bruhala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem