writing-img

Danes bomo pa (upam) končno izvedeli...

clock-img

25.02.2005, 07:53

clock-img

Tina31

pencil-img

78

Punce, danes imam ob 11.40 morfologijo in bomo končno izvedeli, kaj plava tam v trebuščku :modri: ali:roza:
Mi imamo že enega :modri: doma, pa bi blo zdej fino če bi pršla še ena češplca...
Komaj čakam, upam, da detece ne bo spet tako vztrajno nogice skupaj tiščalo, kot je 4 tedne nazaj..

clock-img

25.02.2005, 08:09

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Vso srečo... Sicer pa (stara lajna) - samo da bo otrok zdrav. Jaz bom MOGOČE izvedela 8.3. (to bo moj prvi otrok tako da mi je vseeno kaj je).... Vso so prepričani, da bo fantek (ne vem zakaj), čeprav bi z veseljem kupovala tudi tiste srčkane oblekice... Bomo videli..

clock-img

25.02.2005, 08:43

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Oh Tina31 ti kar malo zavidam, ko ga boš spet gledala po UZ, jaz imam morfologijo šele 14.03 do takrat pa je še tako dolga in upam da bom takrat tudi izvedela kaj bo.
Tebi pa vso srečo danes

:nosecka: CIPRESA in :duda:

clock-img

25.02.2005, 09:00

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

:miska::miska::miska: držim pesti, pri nas je pokazala šele v četrtem poizkusu

clock-img

25.02.2005, 09:22

clock-img

mika

pencil-img

6485

Tudi jaz sem želela vedeti spol, ko sem bila:nosecka:, pa je pupika nogice skupaj držala in se ni hotla pokazat.
Se mi zdi bolj osebno če veš al je :modri: al :roza:.

Tina, javi ko boš izvedela.

Mika
:sloncek:

clock-img

25.02.2005, 11:08

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Naša tudi ni hotela pokazat, je tudi nogice skupaj držala. Pa sem jaz rekla, da je 100% punčka, ker je sramežljiva. No, pa je res bila.

Javi, kaj boš izvedela.

LP,
Mojca:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem