writing-img

Darila sponzorjev

clock-img

29.04.2009, 23:09

clock-img

nejča

pencil-img

178

Kmalu bom drugič mamica in malo gledam, kaj moram sploh še kupiti.
Ker sem 1. v porodnišnici dobila cel kup daril raznih sponzorjev (kremice, knjige...),
me zanima, kaj ste zdaj dobile tam, če sploh kaj ?
Hvala

clock-img

29.04.2009, 23:16

clock-img

pipic

pencil-img

392

Načeloma vse isto

clock-img

30.04.2009, 07:05

clock-img

amaya

pencil-img

4434

od tistega kar sem dobila si nisem kaj dosti pomagala...če misliš na roza paket

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

30.04.2009, 21:05

clock-img

Anonimen

Tistega paketa zdaj v drugo sploh nisem dvignila. Me že od prvič zlasti ena firma neprestano nadleguje po telefonu, pošti, dobivam pisma, ponudbe in kar nočejo nehat. Se moram končno spravit napisat pisemce, da nočem več dobivati teh reklam.

clock-img

01.05.2009, 11:05

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Ankica- mogoče misliš na KD? mene so edino tisti klical. Pa jim je treba dati jasno vedet, da ne želiš njihove storitve in pika. Vem, da je mene vprašala, če me pokličejo spet čez pol leta. ja pa ja de.

clock-img

03.05.2009, 23:30

clock-img

črticaa

pencil-img

1436

sam iz KD so me klical, drgač cm pa un šampončk jz porabla u porodnišnici, cd še nism do avta prnesla, bomm v kratkem, fajn je una knjiga (u kr pa jeseniški porodnišnici jo dobimo od GG), je pa fajn una krema na S za plenične izpuščaje (K DRGAČ JE FUL DRAGA)sam jo morš itak čist na tanko mazat, tko da sploh ne rabš kupvt

lp

clock-img

04.05.2009, 10:44

clock-img

pajek

pencil-img

83

V Celju ne dobiš nobenega paketa user posted image

clock-img

04.05.2009, 12:42

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Na Ptuju smo dobili paket - koristno od tam: boni za ptujske terme - 4 obiski za mamico (in bebija seveda tudi lahko), mala doza nivea baby shampoo, za parkrat je, potem pa je fajn vzorček Sudocrem, jaz ga imam še zmeraj - za primer pleničnega izpuščaja, ravno zdaj sem malo potrebovala, pa ni bilo treba v lekarno. Tako da par stvari je notri koristnih, vsaj pogledati je vredno.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

04.05.2009, 12:43

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: pajek

Zato pa menda dobite fajn finančno darilo z občine. Pri nas pa enoletno naročnino na revijo Mama... user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

04.05.2009, 14:04

clock-img

pajek

pencil-img

83

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Zato pa menda dobite fajn finančno darilo z občine. Pri nas pa enoletno naročnino na revijo Mama... user posted image user posted image user posted image

To mogoče velja za občino Celje, nismo vsi od tam user posted image  user posted image

clock-img

04.05.2009, 22:21

clock-img

Vanja1

pencil-img

29

Prvič sem rodila na Ptuju in dobila lep paket od kopalnih kart za Terme Ptuj do kremic, otroško knjigo itd. vglavnem uporabno skoraj vse. Sedaj drugič sem rodila v Celju pa sem dobila le nek kruh v obliki štorkljeuser posted image   mislim haloooo?  sem bila totalno presenečena da ni bilo niti ene kreme, kakršne koli reklame, nič od nič! Sem bila zelo razočarana....

clock-img

04.05.2009, 23:27

clock-img

barika

pencil-img

6448

a to je zdej po novem, ker l. 2007 sem dobila paket (kreme, cd, voda, šamponi, testerji, slinček ...) pa neko štorklj iz testa.

clock-img

05.05.2009, 21:50

clock-img

pajek

pencil-img

83

Ja, očitno je to po novem.  ( 27. 4. sem rodila ) Zgleda, da se tudi v bolnici pozna recesija user posted image . Dobiš pa res štorkljo iz testa. Je lep spominček, kaj drugega pa ne. Važno pa je, da je otročiček zdrav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem