cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Darila za bižička oziroma dedka mraza

clock-img

07.12.2008, 15:21

clock-img

Zivjo

pencil-img

17

Zanima ne, kaj boste kupile svojim otročkom za praznike. Moj sonček je star 15 mesecev in trenutno ne vem kaj bi mu kupili.

Hvala!

clock-img

07.12.2008, 17:01

clock-img

lion

pencil-img

71

Čao,

s svojim odgovorom ti ne bom nič pomagala...

sem se pa 2 dni nazaj spraševala kaj naj kupim svoji princeski, ki ima 5 mesecov. Je polno dojena tako, da kakšnega priboljška ni. Ima pa tudi vse za oblečt in za igrat.

Sem pa v mislih odtavala eno leto naprej in sem si mislila, da drugo leto bo pa že kakšna sladkarija uredu pa mogoče kaka zdrava igrača (ki govori, igra, poje pesmice). no pa sem ti mogoče malo pomagala.user posted image

Mslim pa , da je cartanje in iskren nasmeh in objemčki še vedno najbojše darilo za otročka.

pa srečno!

clock-img

07.12.2008, 19:45

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

kakšno igračkouser posted image
v babycentru je velika izbirauser posted image
osebno ti pa ne morem pomagati ker imam že velika fantauser posted image

clock-img

07.12.2008, 21:25

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

lego kocke,bager,avto,kuhinjo,za na zic na avto na zadnjo stran....z volanom,pametni kuža,risalno tablo,dojenčka,risanke,knjige,.....in še in še...

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

10.12.2008, 09:23

clock-img

nežka

pencil-img

289

Mi smo pri tej starosti kupili igračo, ki mu je bila všeč, pa dodali še nekaj stvari, ki jih je potreboval. Na koncu je zgledalo tako, da je bilo več manjših paketkov in se je mali ful zabaval z odvijanjem in odpiranjem darilc.

clock-img

10.12.2008, 09:27

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Meni najljubše igrače so Lego kocke, za to starost Duplo, knjigice, ta starejši je bil navdušen nad poganjalcem, trikolesnik z držalom za potiskanje, Tomy tabla riši briši z štampiljkami( čeprav je mogoče še malo premajhen otrok, mogoče od dveh let naprej). To so v glavnem igrače, s katerimi se naš petletnik še vedno igra in jih je dobil že par let nazaj, ko je bil manjši. Kocke so zakon, pa knjigice tudi.

clock-img

10.12.2008, 09:38

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Mogoče tudi kakšen tricikelček,pametna knjigica,glasbene igrače

clock-img

10.12.2008, 09:38

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Poganjalca če ga nima. Tega so zmeraj veseli.

clock-img

10.12.2008, 09:43

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Poganjalec je bil pri nas pri tej starosti najbolj v uporabi pa tista velika žoga z ročaji za skakat.

clock-img

10.12.2008, 10:07

clock-img

rose

pencil-img

276

moja je stara 16m, pa ji bo Božiček prinesel glasbeno knjigico medvedka Puja, nalepkice in seveda sadje.

clock-img

10.12.2008, 13:58

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Lani pri 13m je dobila kolo. Tega je bila najbolj vesela.

clock-img

10.12.2008, 14:10

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Naša je lani dobila poganjalca, pa magnetno tablo za risanje tomy, pa punčko ki ima oblekico na zadrgo pa šumeče copatke pa rokice piskajo in je bila ful vesela, aja pa pametnega kužka. No ni vse odbila za deka mraza nekaj še rd ki ga ima tudi decembrauser posted image

clock-img

11.12.2008, 08:42

clock-img

Zivjo

pencil-img

17

Hvala za vaše odgovore. Nekaj omenjenih stvari že ima, pa sem se odločila za lego kocke in kocko leseni igralni center.

Lepe praznike vsem na forumu!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem