cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Darilna pogodba

clock-img

29.03.2007, 15:58

clock-img

Anonimen

Punce drage ali mi lahko katera pove,ali lahko doma sama sestavim lastnoročno darilno pogodbo za nepremičnino(njiva)ali moram k notarju? Vem,da mora notar overiti,samo napisali bi pa sami.
Ali se da in kako? Vnaprej hvala.user posted image

clock-img

29.03.2007, 16:12

clock-img

Anonimen

lahko tako narediš, ponavadi jih ljudje kopirajo od že obstoječih. Če bo kaka pravna napaka, vas pa notar o tem mora obvestit oz jih on popravi. Včasih imaš tako velik dela, če pa daš notarju, pa nimaš nič dela, samo podpišeš

aja in glede na to, da mora vsako pogodbo sestaviti pravnik, si bo notar vseeno lastil zaluge, da je on sestavil, če ne, ne bo veljavna

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 29.3.2007 16:13:48 >

clock-img

29.03.2007, 16:13

clock-img

Anonimen

Podpišeš in fajn plačaš a ne?user posted image
Hvala.

clock-img

29.03.2007, 16:19

clock-img

Anonimen

Al pa če imaš kakega kolega pravnika, da ti jo on sestavi in nič ne plačaš, drgače pa ne gre, vsaj tako so mene naučili. 

clock-img

29.03.2007, 16:20

clock-img

Anonimen

Nimam kolegov pravnikov.user posted image Bom šla kar k notarju,saj je baje zdaj ceneje,kot pred leti.

clock-img

29.03.2007, 16:24

clock-img

Anonimen

zDAJ JE RES CENEJE, AP NA INTERNETU SI LAHK POGLEDAŠ CENIK. mAL PA POČAKI, ČE SE OGLASI KDO IZ NOVEJŠE ŠOLE, (ups, črke, pardon), ker jaz nisem več tolk ziher, lahko, da boš kar ti lahk sestavila in ti notar samo overi in zaračuna overitev. 

clock-img

29.03.2007, 16:50

clock-img

Anonimen

Hvala,hvala user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem