writing-img

Darilni bon Vzajemne

clock-img

23.06.2005, 15:45

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Zanima me ali je že katera vnovčil bon Vzajemne, ki ga dobimo študentke za vsakega otroka? Zanima me ali lahko poleg hrane, plenic in kozmetike znamke lumpi, vzameš tudi oblačila in kej drugega?? A je to tudi pod isto znamko? Sem bolj mal v Merkatorju pa nimam pojma kaj vse prodajajo pod znamko Lumpi, za katero lahko bon vnovčiš. Zanima me tudi v katerem centru (MB, CE, LJ...)ste ga vnovčle.

clock-img

23.06.2005, 15:54

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

če se ne motim so Lumpi tudi oblačila

clock-img

23.06.2005, 16:08

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Upam,da to drži, ker za 15.000 plenic pač ne rabim.
Hvala ti lunca.

clock-img

23.06.2005, 16:35

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

So oblačila, ampak ne jemlji bodyjev, ker so full čudni-preozki v vratu. Drugač maš pa lušne cunjce.

lp:muca:

clock-img

23.06.2005, 19:59

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Bodiji so res ozki v vratnem delu, sicer so pa vse stevilke kar velike. Ziga se vedno nosi 74, ceprav je v resnici ze vecji in nosi vecino st. 80.
Vzames pa lahko vse iz Lumpi programa (tud puding, ce zelis).

clock-img

23.06.2005, 20:00

clock-img

iva01

pencil-img

961

ja ful je različnih stvari če maš možnost ga vnovči v hipermerkatorju Lj Šiška, tam sem jaz vidla čist vse kaj rabiš za dojenčka,sem pa kupla tud nekej bodijev pa so ok sam pazi da ne kupiš premajhnik ker so št. manjše kot tiste iz babicentra, tud kvalitetne so te zadevce, za merkator šiva tud jutranjka

clock-img

23.06.2005, 20:00

clock-img

viv_

pencil-img

9144

o fajn... jest sem pa lih en body kupla zanč... prvič!

clock-img

24.06.2005, 13:02

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Jaz sem ga vnovčila v Celju in ti povem,da je ful zanič.Od Lumpija imaš pa skratka vse,od hrane do obleke.No jaz nisem bila ravno navdušena,pa še naenkrat moraš 15tisoč zakupit.
No,plenice so zanekrat OK.

LP

Maja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem