writing-img

Darilo-pomoč

clock-img

13.09.2005, 09:42

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Prijateljema, ki sta se pred kratkim poročila, sva za darilo kupila bon v zdravilišču Laško za romantično ljubezensko kopel z večerjo. Ker pa bi rada zraven še kaj dala, da ne bo samo ta kuverta, sva imela v mislih, da bi jima podarila tudi knjigico Moj otrok (za vpisovanje vsega o otročku). Otrok še nimata, vendar mi je prijateljica povedala, da sta z veliko željo začela delati na tem. Se vam torej zdi to primerno za zraven ali ne?
Hvala za pomoč.

LP; Bejba

clock-img

13.09.2005, 09:50

clock-img

KiSsMyAsS

pencil-img

471

Jst recimo nebi dala te knjige zraven - ker je moznost (s tem ne mislim nic slabega), da jima recimo nebi uspelo na tem podrocju, ali pa bi ob pogledu na knjigo mislila, da ju kdo preganja glede otrok itd. Odlocitev je seveda tvoja, jst bi podarila kej za njuno stanovanje - hiso.

LP

clock-img

13.09.2005, 09:51

clock-img

hati

pencil-img

603

Moje mnenje raje ne.... sej jaz bi se take knjigice zelo razveseli ampak, kaj pa če bosta imel težave z zanositvijo? Izberi raje kako knjigo na temo poroke. Vem da obstajajo take knjigice z lepimi željami in mislimi. Mogoče bo boljše. Če ne pa se odloči za kako nevtralno knjigo.

clock-img

13.09.2005, 10:00

clock-img

GATA

pencil-img

550

meni je takoj padlo v glavo da bi lahko dala poleg dve veliki brisači (zdravilišče ). Za knjigo Moj otrok tudi jaz nisem - nikoli ne veš.
Za izbiro darila - knjiga je pa toooliko. Je čisto odvisno od tega kako dobro se poznate

clock-img

13.09.2005, 10:05

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Strinjam se s predhodnjimi mnenji. Ideja z brisacami je super.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem