writing-img

Darilo

clock-img

13.05.2008, 22:31

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Moj v kratkem praznuje rojstni dan in tuhtam kaj naj mu kupim. Je velik ljubitelj namiznega nogometa in bi ga rada presenetila z eno tako mizo.
Najlepša se mi sicer zdi TALE, ki je verjetno itak draga kot žefran, pa še pri nas tega verjetno nimajo, zato bi bila čist ok tud čisto navadna, take ko jih imajo po določenih lokalih.
In sedaj se sprašujem kje naj začnem iskat, ker do danes nisem je nisem še čisto nikjer zasledila. user posted image
Morda katera ve? 

clock-img

13.05.2008, 23:08

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

poglej v športnih trgovnah (sport 2000, hervis,...)
ampak tako ki je na sliki, pa jo pri nas po moje ne boš dobila

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.05.2008, 23:11

clock-img

fusia

pencil-img

612

Take po moje ne boš dobila, pa tudi ne verjamem, da bi bila tvojemu všeč user posted image  Mora pa ja bit zelena z rdečimi in modrimi igralci, ne* user posted image

clock-img

14.05.2008, 10:19

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Eno klasično varianto sem zadnjič videla v Intersportu.

clock-img

14.05.2008, 19:33

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Grem jutri mal prečekirat če ga kje imaju, pa upam da ni prehuda cena.user posted image
Sicer pa mojemu res ni ona siva varianta všeč, je rekel da je to za bejbe, dizajn pa ta izumetničenost.
Zdej mi pa ve povejte, katera bejba bi to imela?
Jaz že ne.

clock-img

15.05.2008, 19:58

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Sem dans mal po trgovinah laufala in našla nič. Sem čist obupala in že razmišljam o drugem darilu.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem