writing-img

Darilo

clock-img

23.05.2008, 12:55

clock-img

liam

pencil-img

373

Ojla punce!
Rabim eno pomoč oz. nasvet. Drugi mesec bom krstna botrca, pa nimam nobene pametne ideje kaj naj kupim. A mi lahko malo svetujete, kaj kupit, kaj se sploh kupi v ta namen...
Hvala

clock-img

23.05.2008, 13:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Malo pobrskaj po forumu Poroka, krst...

clock-img

23.05.2008, 13:04

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jaz sem moji krščenki kupila tole

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

23.05.2008, 13:06

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

Ja kupujemo kaj zlatega, kakšna verižica, zapestnica, uhančke(če je punčka) ali pa evre v kuverti...kaj takega da ima dlogotrajno vrednost oz. spomin

Kar ne ubije, te samo okrepi

clock-img

23.05.2008, 13:13

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

ponavadi je boter kupil obleko za detece in pol za darilo zlatnino, ponavadi verižico i vgraviranim obeskom, da ma otrok pol spomin celo življenje.

jaz sem bla tud botra pred 5 leti in sem isto naredla, sem pupiki kupla tako ful cart oblekico, v kateri smo jo nesk k krstu, pa krsno svečo v istem stilu oz. barvi zraven. za darilo pa sem ji kupila verižico, na obesek pa sem dala vgravirat njeno ime in datum krsta.

clock-img

23.05.2008, 13:14

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem bila letos botra, pa sem kupila stolček za hranjenje. Ker dvomim, da bo otrok imel isti okus za zlatnino, kot jaz. Dobro doarilo je tudi avtosedež, ko otrok preraste lupinico. Če je otrok večji, pa ne vem. Najbolje, da vprašaš mamico.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

23.05.2008, 13:35

clock-img

jackie*

pencil-img

14

Vprašaj starše, kaj še rabijo za otročka.
Jsz sem mu kupila stajico (so mi starši rekli, da bi si jo želeli), zraven pa sem kupila še zlato verižico z obeskom.

LP

clock-img

23.05.2008, 13:39

clock-img

travica

pencil-img

352

lahko tudi zlatnik (zlato zadnje čase ful pridobiva na vrednosti user posted image )

clock-img

23.05.2008, 14:51

clock-img

bibolina

pencil-img

125

ja zlatnik je zelo lepo darilo, primerno za vse  dogodke (poročno darilo, krst, birma)..

jaz sem mojemu krščencu lani kupila zapestnico, nanjo pa dala vgravirati njegovo ime in datum krsta.. je preklopna, tako da jo bo lahko še kasneje nosil:)

clock-img

23.05.2008, 14:52

clock-img

gojska

pencil-img

1128

zame je edino pravo darilo za krst zlata verižica. Sama jo še zdaj nosim in po mojem je že talisman.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem