writing-img

Darilo do max 20€

clock-img

13.03.2010, 23:33

clock-img

Ulaa

pencil-img

504

Oj,
rabim ideje za darilo 3 letniku, ki  ima itak ze vsega dovolj, in bi bilo  v vrednosti do max 20€, ideje so lahko tudi neuporabne igrace (v mejah normale), mi vedno dobimo take, pa so jim zgleda vsec in bi tud jest kej takega kupila user posted image .

clock-img

14.03.2010, 08:53

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kako leseno sestavljanko, ali kak manjši komplet lego duplo, ali kako knjigico....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

14.03.2010, 10:00

clock-img

karamela

pencil-img

645

Predlagam kakšno tablo uno riši briši, (nevem kako se imenuje) ali pa plastelin PLAY DOH z modelčki pa knjigice otroci teh let obožujejo.

Bi pa jaz vsekakor kupila  igračo  in še kakšno majčko, štumfke, kakšno malenkost za oblečt.

lp

clock-img

14.03.2010, 13:41

clock-img

heli23

pencil-img

119

Ravno včeraj sem v sparu mojemu 2,5 let staremu sinu kupila komplet plastelin, nekaj plastičnih modelčkov za 8eur in mu je full všeč! Mislim da to ni slaba ideja pa daš še kakšno čokoladico zraven pa mogoče še kak majhen avto, no pri nas smo zelo veseli motorja.kroserja in sem že tud dvema kupila tega kroserja in sem potem dobila povratne informacije, da jih imajo zelo radi. Evo moja ideja, upam da sem ti kaj pomagala. Aja pa ta kroser tud pride okol 8 eur v pikapolonici.

clock-img

14.03.2010, 14:01

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Knjigce vedno prav pridejo (slikanice - pravljice, recimo), plastelin z modelčki, sestavljanke z 20 koščki, Spomin, če je fantek - avto na 1001 način, ali pa kej od Lego duplo, pobarvanke+barvice, vodene barvice+risalni blok, če je punčka kak dodatek za njenega najljubšega dojenčka, jedilni pribor, kak inštrument, žebljički,...
Najbolj je pomembno - kaj otroka zanima, tudi spol je pomemben, idealno seveda če veš, kaj že ima. No pa tudi to, ali ima starše, ki so se pripravljeni igrati z njim, ali ne...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

14.03.2010, 21:13

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

plastelin je zakon in pocen. jst sem ga od Lumpi kupla eni punčki, je dobila dva enaka, pa je bla vseen zadovolna.

clock-img

14.03.2010, 21:29

clock-img

Ulaa

pencil-img

504

Super, hvala za ideje. Ma jest sem taka, da se okrog daril ponavadi kar potrudim, samo od doticnih vedno dobim take igrace, da me malo stisne. Ampak res, kupijo eno knjigico - kar mi je zelo vsec, zdraven pa en klump, glih toliko, da pokrijejo razliko kolikor jim manjka do 20€. Pa bi raj vidla, da je samo knjiga, ker se mi potem tiso ostalo mota pod nogami igra se pa nobeden ne. Pa sem pomislila, da so  njim take igrace vsec :o))
Ker telebajski poneumljajo, puzzle niso najboljse, lego so cist brez veze... to so njihovi komentarji, pol pa res ne ves kaj kupit.

koliko risejo in plastelinajo pa ne vem, no bodo pa zdej :o))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem