writing-img

Darilo za 25.obletnico poroke

clock-img

20.05.2005, 06:28

clock-img

ery

pencil-img

1675

Dobro jutro deklice...Jaz sem dans vstala že ob 4.30, saj sem mogla it v službo z mojim :love:, ker imava pol opravke. Tko, da sem eno uro prej v službi...Bo že...

Sem pa rekla, da vas bom tukaj vprašala, če ima katera kako idejo za darilo, ker imata starša v torek obletnico poroke. In bi jaz, bratec in :love: nekaj dali.

ker pa seveda nismo pri denarju, bi rada nekaj izvirnega, da ni nekaj kar lahko daš vsak dan..in ne drago...toplice ali morej odpadejo... :)-

Nekaj sem razmisljala, da bi s kako njuno poročno sliko kaj naredila.... Samo kaj????

Ali ne? Kaj druzga mogoče'??

Upam, da mi boste pomagale...Fora pa je, da se vedno spomnim dost pozno, da pol že hitim...:)

papa

clock-img

20.05.2005, 06:30

clock-img

Anonimen

Niti ne vem, kje to delajo niti kako, ampak ideja je pa dobra...vsaj meni...Poročno oz. še ostale slike date preslikati na blago in potem lahko iz tega naredite npt. odejo oz. pregrinjalo za posteljo. Cena :zmeden2:

clock-img

20.05.2005, 06:30

clock-img

ery

pencil-img

1675

Še nekrat jaz... Ne vem, ali bi dsla njuno poročno sliko na lonček, kjer pač delajo to.

Sam to ni tko uporabno...:zmeden2:

clock-img

20.05.2005, 06:31

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ja, al bina dobra ideja, ampak cena je pa vprašljiva...

clock-img

20.05.2005, 06:32

clock-img

Anonimen

Ja, bi blo treba kje vprašat, samo kje? :zmeden2: Pojma nimam.

clock-img

20.05.2005, 07:45

clock-img

ery

pencil-img

1675

Joj, punce sori ker težim, samo ali ima katera še kako idejo??? Ali pa kaj uporabnega??

clock-img

20.05.2005, 08:06

clock-img

tesa

pencil-img

676

Lahko jima naredite album. Notri daste različne slikice in zraven pripišete kakšne domiselne in duhovite pripombe.
To smo naredili vnuki za 50.letnico babi in dedku in sta bila zeelllo navdušena.;)
Lp:miska:

clock-img

20.05.2005, 09:55

clock-img

ery

pencil-img

1675

Tesa, album je drugače dobra ideja, samo pri nas ne pride v poštev, ker nič pametnega nista doživela, pa tudi slik ni ne vem kaj :)-

Res nimam idej...Kaj bi še lahko, da bi bilo za oba???

clock-img

20.05.2005, 10:07

clock-img

tesa

pencil-img

676

http://www.dm-drogeriemarkt.si/razvijanje_fotografij.php

Ery v dm-ju dajejo poslikave na vse sorte. Poglej si ponudbo in cenik:

clock-img

20.05.2005, 20:30

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Haj, ena znanka je oblikovalka in dela ful lepe, dobre in uporabne prešite oddeje, lahko naredi tudi takšno preslikavo, moji prijateljici je zanjo računala 20 tisočakov, gre pa za unikat. Ima atelje v Žalcu, če te zanima njen telefon, piši na privat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem