cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Darilo za 3 letnika

clock-img

24.02.2008, 23:49

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kakšno darilo predlagate za fantkov tretji rojstni dan?Tnx.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

25.02.2008, 07:49

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Težko reči kaj. PRi nas so trenutno zanimive Ninje želve, pa kakšni Spiderman-i, kocke.... Odvisno od otroka..Jaz ponavadi vprašam starše dotičnega otroka, kaj mu je trenutno aktualno in to tudi kupim.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

25.02.2008, 08:17

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš bo letos dobil tavelik trampolin z mrežo. Ampak imamo velik vrt, tako da ga bomo postavili ven na travo. Mogoče bi bilo dobro, da se vzamete skupaj še s kom in mu kupite kakšno večjo stvar. Npr. naš je dobil za 1. rojstni dan gugalnik - konjička, za 2. rojstni dan avto na baterije, zdaj bo pa dobil trampolin. Mi tako prakticiramo. Drugače pa ja, odvisno od otroka. Mogoče kakšna igra, puzzle (če ga zanimajo), DVD z najljubšo risanko, najbolje pa je, da vprašaš starše in ti bojo povedali.

clock-img

25.02.2008, 08:28

clock-img

April

pencil-img

5459

honey, kje boste kupili trampolin? A lahko tud odrasli gor skačejo? Jaz bi tud...user posted image  Pa cena?

clock-img

25.02.2008, 08:29

clock-img

bimbi

pencil-img

12

Naš je prejšnji mesec za 3.rojstni dan dobil mizarski mojster set kjer s kladivom in žebljički zabija lesene ploščice različnih barv na plutovinasto ploščo. Je zelo ustvarjalna igrica, super za urjenje ročne spretnosti, sproti tudi spoznava barve. Priporočam!user posted image

clock-img

25.02.2008, 12:21

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Odvisno, s čim se rad igra. Naš je vesel različnih Duplo kock, najraje kakšnih vozil, gradbenih strojev, pa tudi samo navadnih zidakov, da imajo potem avti garaže.user posted image Ali pa kolo poganjalec, tisti lesen brez pedal (jih imajo v Muelleju po 40 eur). Naš najbolj uporablja ravno to kolo.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

25.02.2008, 12:21

clock-img

mojgal

pencil-img

156

bimi, imaš mogoče kakšen link od te mizarski mojster set, oz. če veš kje bi ga lahko dobili?

clock-img

26.02.2008, 20:31

clock-img

apolonica

pencil-img

63

kaj pa barvice, pobarvanko, puzzle, knjige npr. nodi, franček, DVDje z risankami...

lp

clock-img

27.02.2008, 09:12

clock-img

Tracy

pencil-img

157

skiro, rolerji, puzzle, domino, knjigice....

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

clock-img

27.02.2008, 12:22

clock-img

honey

pencil-img

2567

April, trampolin bomo kupili kar preko neta v eni trgovini, mislim da v Škofji Loki. Royalbeach je trgovina. Trampolin premera 3 m pride 160 €, dodatno pa pride še mreža mislim da 30 €. Tako da pride komplet 190 €. Ja, je pa do obremenitve 100 kg. Se pravi 100 kg človek lahko skače po njem. Mi je pa všeč, ker je velik in bo tamalres lahko užival.

Drugače sva pa gledala po vseh teh športnih trgovinah - Hervis, Intersport, Sport 2000.... imajo tiste male trampoline (1 m premera) za 36 €. Samo tisti po moje ne bo aktualen za našega user posted image  user posted image

clock-img

28.02.2008, 19:40

clock-img

A.J.

pencil-img

86

Te ta mali trampolini so res brez veze - se nogice polomijo zelo hitro - če bi imeli več prostora bi tudi mi večjega kupili...
Drugače pa naš tri letnik je dobil od vseh skupaj od Rolly toysa Unimog-a - na pedala seveda. Eno darilo od vseh povabljenih in je bil presrečen! Igralnica je itak še polna drobnarij...
Bomo tudi v prihodnje tako prakticirali. So bili tudi vsi povabljenci navdušeni nad idejo.
Lp
A.J.

clock-img

04.03.2008, 22:41

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Naš tamali ima zelo rad glasbo, tako, da je dobil od none harmoniko. Mi smo mu kupli motor, ki je trenutno v akcji v Baby centru, tudi ful navdušen. Pa vrtalni stroj, izvijač in šraufe. Najboljše, da res vprašaš starše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem