writing-img

Darilo za 8 letno punčko

clock-img

09.02.2010, 17:12

clock-img

busklca

pencil-img

83

Pozdravljeni!

Iščem idejo za darilo za 8 let staro punčko. Pojma nimam, kaj je danes otrokom v tej starosti všeč, v trgovinah pa naval raznoraznih igrač in drugih stvari. Bom zelo vesela, če mi date kakšno dobro idejo. Kaj so imeli/imajo vaši otroci v tej starosti radi? Katerih daril so se najbolj razveselili?

clock-img

09.02.2010, 18:56

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

hello kitty ne boš nič zgrešilauser posted image (spominjska knjiga,dnevnik,spodnje perilo komplet,pisala.....)

clock-img

09.02.2010, 19:01

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

hello kitty al pa winx-ice

clock-img

09.02.2010, 19:04

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

V trgovinah z ustavrjalnim materialom imajo luštne sete za delanje ogrlic iz lesenih barvnih elementov.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

09.02.2010, 20:17

clock-img

busklca

pencil-img

83

hello kitty vem, da ne mara (sovraži roza barvo), za winx-ice pa ne vem

je pa res, da rada riše in ustvarja, tako da bom mogoče res šla v to smer

hvala za pomoč, bom vesela še kakšne ideje, saj sama trenutno nimam izkušenj s toliko starimi otroki in nočem biti starokopitna pri nakupu darila

clock-img

10.02.2010, 07:36

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Majko mila sem mimo usekalauser posted image ,naša in njene kolegice pa bi najraje še mamico spremenile v hello kittyuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 08:38

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

če rada ustvarja, definitivno set za ustvarjanje. se dobi za poslikat svilo, delat mozaike, razne ogrlice... pri mojih in moževih nečakinjah vedno pali tako darilo.

clock-img

10.02.2010, 09:11

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Tehniška založba (mogoče tud na netu) ma super knjigo Naučimo se risati. Mi smo jo kupil eni deklici za rojstni dan, ki ma bolj ustvarjalno žilico, bla je zelo vesela. Cena pa je okrog 20 eur.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem