writing-img

Darilo za dekliščino

clock-img

04.06.2007, 10:56

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Punce, ena RR-jevka se bo v kratkem poročila-moja bivša sošolka je in povabila me je na dekliščino. Ai mi prosim lahko svetujete nekaj.
Zanima me, ali je bolj primerno darilo npr. bon v kakem kozmetičnem salonu zanjo + nek spominček. Ali bon v kaki trgovini s pohištvom, opremo, če se pozanimam kje bosta kupovala stvari za hišo, ker si urejata stanovanje.

Kaj bi kupile ve?

clock-img

04.06.2007, 14:46

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Če je tak tip, da hodi v kozmetične salone, potem je bon za to ok, jest bi bla pa bolj vesela unga ta druzga.

clock-img

04.06.2007, 14:47

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Najbrž bolj rabi za hišo...user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

04.06.2007, 16:11

clock-img

AiMa

pencil-img

63

Moji sodelavki so punce za dekliščino kupile oblekco, ki jo bo nosila po obredu. No, predlog pač...Drugače pa mislim,da se niti kakšnega darilnega bona ne bi branila..user posted image

clock-img

04.06.2007, 16:28

clock-img

Anonimen

mislim, da je najlepše darilo denar in si človek res lahko kupi kar rabi...seveda je pa odvisno koliko si zmožen dat in koliko ti oseba pomeni...

clock-img

04.06.2007, 16:31

clock-img

Anonimen

Eni moji kolegici smo podarile natisnjeno fotografijo - skupinsko sliko povabljenk, na blago v velikosti zastave.

clock-img

04.06.2007, 16:45

clock-img

Anonimen

Slačifanta ji priženi.Pri nas je to navada.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.06.2007, 17:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Slačifanta ji priženi.Pri nas je to navada.user posted image user posted image user posted image user posted image

TO je kar fajn variantauser posted image . Drgače pa se na dekliščino ne nsoi ne vem kako drag adarila in darilne boneuser posted image . To se pole na poroko nese, razen, če nisi vabljen na poroko. Na dekliščini se daruje kaj za foro, kot je vojakinja napisala slačifanta, kako erotično seksi perilo, erotične pripomočke (odvisno od ženske, alhko neki čist nedolžnega) ali pa kaj drugega za foro.
Jaz bi se prav čudno počutila, če bi mi na dekliščino prnesli velika darila ali bone, potem pa spet na poroko.
Dekliščina je zabava in naj bojo darila temu primerna.

clock-img

04.06.2007, 18:02

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Jaz sem povabljena samo na dekliščino in rada bi da bi bilo darilo primerno.
Ne smem preveč tukaj pisat, ker me lahko zasačiuser posted image

bom samo brala ideje.user posted image

clock-img

04.06.2007, 20:48

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Ja vpras jo kaj rabi, da ji nebos potem na koncu kupila neke kroznike ki jih sploh ne rabi. Kupi ji tisto kar rabi. In jest ji nebi kupila bona za kozmeticni salon, ker ona se poroci in darilo bi moralo biti za oba porocenca.

clock-img

05.06.2007, 08:15

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

smrka,
saj ji ne bom krož
nikov kupila. napisala sem da bi ji podarila bon npr v mrjurju-za dom ali kjer pač namerava kupovati kaj za stanovanje. ampak na dekliščini se da darilo po moje samo tistemu h komer greš-na ekliščino. na fantovščino pa po svoje al se motim?

clock-img

05.06.2007, 08:38

clock-img

smrka

pencil-img

3582

ne ne nosi se darila samo zanjo.

clock-img

05.06.2007, 08:52

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Po moje se pa na dekliščino lahko prinese darilo samo zanjo, na poroko pa za oba.

clock-img

05.06.2007, 08:53

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Popolnoma se strinjam z miško.Zakaj hudiča nosite darila na dekliščino?user posted image Ni mi jasno!Jaz nisem nobenga dobila ,pa tud pričakovala nisem ,itak je bilo na poroki vsega dovolj.

KIKI- pa najmanj 200eurov moraš datuser posted image

clock-img

05.06.2007, 09:15

clock-img

sonce03

pencil-img

76

jaz bi ji nesla kakšen bon za jakuzii ,turško savno ali kakšno kopel katero lahko obiščeta skupaj z bodočim možemuser posted image

clock-img

05.06.2007, 09:30

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Punce dajte razumet, da na poroko nisem povabljena!!

Je pa dobra kolegica/bivša sošolka/sedanja RR-jevka.
Ma sej nema veze no, bom že nekaj kupila-oz bonirala.

čao

clock-img

08.06.2007, 23:24

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

no če nisi povabljena na poroka ampak samo na deklišno ji pač darilo prinesi tja......kaj kupiti user posted image  jst sm glih kr nasveže poročena in verjemi,najbolj sem se razveselila kuverte in denarja al pa kakega bona,ideja od predhodnice bon za kakao masažo al pa za kak jakuzi ni slaba ideja....drugače pa punce ne kupujte nepotrebnih daril,da se ne zgodi da mladoporočenca dobita 2,3 al pa celo še več setov čip krožnikov in šalc za kafe,....

jst sem za deklišno od svojih babnc dobila uro in kozarec v katerem je bilo ugravirano deklišna  in datum le te,.....je pa res,da so vse te bile tudi povablene na poroko......

clock-img

09.06.2007, 15:50

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Jaz kot bodoča nevesta 2008 bi se najbolj razveselila ojrčkov in kakega bona za mene osebno.
Drugače jo pa prašaj pa ti bo povedala,jaz tkole prašam in mi povejo da ne nosim brezveznih stvari ki letijo v kot ali pa koš.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem