writing-img

Darilo za krst....stotič...

clock-img

02.07.2006, 19:42

clock-img

Anonimen

Danes naju je prijateljica prosila, če bi bila krstna botra njuni hčerkici. Seveda sva privolila....Kaj bi bilo najbolj primerno darilo, glede na to,da sva zelo na tesnem z denarjem user posted image  Pogovarjale sva se nekaj o tem, kje sem jaz kupila za mojo hčerkico svečo, pa ni nič kazalo,da naj bi jo midva kupila. Al bi mogla jest to kar sama že rečt, ker so nekje taki običaji,da botri za to poskrbijouser posted image  

clock-img

02.07.2006, 19:51

clock-img

k1

pencil-img

1649

pri nas je tako, da boter prinese svečo in prt (pa navadno še kakšno verižico - vem, da je neka fora, da zlatnina nekaj pomeni, kaj točno pa sem že pozabla).

clock-img

02.07.2006, 20:13

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Midva z možem sva bila v preteklem mesecu 2x botra.

Obakrat sva priskrbela sveči (sva se dogovorila s starši, da ne bi imeli potem kup sveč user posted image ) in pa seveda darilo. Sveto pismo za otroke + zelo lepo sliko sv.družine in Sveto pismo za otroke + avtosedež (skupaj s prijatelji).

Ni  potrebno pretiravati, tako da se finančno čim manj obremenjuj. Priporočam obisk kakšne škofijske knjigarne, kjer imajo zelo veliko izbiro daril, ali pa kaj praktičnega.

clock-img

02.07.2006, 20:31

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

svečo in prtiček, pri nas je navada da boter to kupi, zlato verižco z obeskom  potem kakšno knjigico naša je dobila takšno otroško knjigico v kateri so osnovne molitve, sveto pismo  kartonka- slikanica je res za čist male, ali pa krstni album, kamor lahko potem starši napšejo kaj o krstu, rojstnih dnevh, družini..itd ..pa par slikic se da tud not nalepit, ali pa kakšno sliko angelčka. 

clock-img

02.07.2006, 21:49

clock-img

sarazan

pencil-img

968

Moja hčerka je dobila za krstno darilo poleg sveče in prtička še oblekco, album za slike iz krsta, angelčka za nad posteljico in nakit.
Žal mi je, da ni dobila svetega pisma za otroke ali kaj podobnega, ampak ji bom že jaz kupila kasneje.

clock-img

02.07.2006, 23:28

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Naša punčka je dobila svečko, verižico z angelček obeskom, keramičnega čudovitega angelčka, torto in par oblačilc(to je od botrce). Se pa prej dogovorite da ne boste imeli res dve sveči ali torti.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 7.7.2006 19:39:45 >

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

03.07.2006, 10:20

clock-img

Anonimen

svečo ponavadi kupi boter.našega malčka je botra oblekla,zlato zapestnico,svečo in prtiček.

clock-img

07.07.2006, 11:17

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Al bi mogla jest to kar sama že rečt,  

Mi smo sami priskrbeli svečo in oblekco.

Najvažnejše, kar lahko otroku pri krstu podariš je tvoja molitev in tvoja vera, ker otrok je kščen v veri staršev in v veri botrov in v veri ostalih prisotnih. Tako, da če te vere ni potem je temu primerna tudi kvaliteta krsta - duhovno / in to je tudi edino kar šteje.

Čeprav sta na tesnem z denarjem, mislim da enostaven zlat križec za obesek ni tako drag.

clock-img

07.07.2006, 13:34

clock-img

Anonimen

Naš je dobil od obeh botrov denar, ki je šel na njegov bančni račun.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem