writing-img

Darilo za nosečo prijateljico

clock-img

30.11.2009, 19:08

clock-img

ReinaFelice

pencil-img

2

Pozdravljene!

Prijateljica je pred kratkim sporočila, da je noseča user posted image iiiii

Je prva med nami, zato smo vse še malo neizkušene user posted image smo pa ful vesele zanjo in bi jo rade malo pocrkljale s kakšnimi lepimi cunjicami.

Ker verjamem, da sem prišla povsem na pravo mesto kar se izkušenj tiče, mi prosim malo namignite, kje same nakupujete, da dobimo kakšno idejo.

hvala hvala

clock-img

30.11.2009, 19:55

clock-img

Zvezdici

pencil-img

2556

Se mi zdi, da najbolj uporabno darilo bi zanjo bila majčka z napisom Pridem ... (in pač mesec katerega ima rok) - takšna kakršno imam jaz na sliki levo user posted image .
To se mi zdi kar lepa ideja.

Kupite, pa jo lahko na internetu. Lahko, pa tudi v katerikoli drugi nosečniški trgovini.

Pa čestitke prijateljici! user posted image

Še link sem pozabila prilepiti, da ne boste preveč iskale. Če vam bo ideja všeč.

http://www.popek.si/oblacila-za-nosecnice/majice-pridem.html?SID=e55q45h6mgr16vqidpec3mi091

http://www.majcke.net/index.php?page=shop.browse&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=1

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 30.11.2009 19:59:23 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

clock-img

30.11.2009, 20:03

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Pa trgovina popek.

clock-img

30.11.2009, 20:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jaz bi samo rekla da kakšnih otroških cunjic še raje ne kupujte,ker res nikoli ne veste kaj še pride vmes in bo to samo hudo.

Se mi pa zdi res lepa ideja tale majčka z napisom.

clock-img

30.11.2009, 20:15

clock-img

ReinaFelice

pencil-img

2

Ja, sem že slišala, da mora imeti vsaka bodoča mami v garderobi vsaj eno majico z zabavnim napisom user posted image

Najbolje, da ji podarimo kar bon, da si sama izbere.. Sem pa na bibaleze se mi zdi zasledila spletno trgovino Modna nosečnica ali modniklik se mi zdi, kjer imajo ful lepo kolekcijo in glede na to, da bo prijateljica - če bo vse po sreči in bosta seveda zdrava - še kar nekaj časa hodila v službo, bi bila bolj primerna kakšna bolj elegantna majčka..

Joj, prva je med nami, ki bo dobila user posted image in smo kot kure, nič ne vemo kaj in kako user posted image ampak saj bo.

Zvezdici - hvala za čestitke, ji sporočim user posted image

clock-img

30.11.2009, 20:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Mislim da bi blo res najbolje bon za eno trgovino z nosečniškimi oblekami in si nekaj izbere,pa ve prijateljice jo peljete in ji pomagate z izbiro user posted image

clock-img

30.11.2009, 20:30

clock-img

Anonimen

Pa zraven še kako fino masažno olje proti strijam za rastoči trebušček ... je fino ker je tako bodoči mamici vsak dan lušno, ko jo bodoči očka masira po trebuščku user posted image

clock-img

30.11.2009, 20:37

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Jaz bi ji kupila kakšne fletne copatke. Lahko tudia kakšne mini supergice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem