writing-img

Darilo za obletnico poroke

clock-img

11.04.2008, 20:17

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Moja starša preznujeta 30 let poroke.
Kaj jima naj podarim?

clock-img

11.04.2008, 20:30

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Midva z možem sva jima kupila paket v termah. ali jima pa podariš kar bon np. v Kompasu, Globturju in se sama odločita kam bosta šla. Naša dva sta bila takega darila zelo vesela.

clock-img

11.04.2008, 20:32

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Midve s sestro sva jima kupile romantični vikend paket na gradu Otočec. Jaoooooo, kar slabo mi je bilo od cukra, ko sem ju gledala ob vrnitvi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

11.04.2008, 20:32

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Zberi stare slike od niju ko sta bila še mlada pa vse do poroke jih sortiraj po vrsti in jih še enkrat naredi da bodo velikosti enake.Naredi jima album zraven pa še kaj pokomentirajuser posted image

clock-img

11.04.2008, 20:34

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Zberi stare slike od niju ko sta bila še mlada pa vse do poroke jih sortiraj po vrsti in jih še enkrat naredi da bodo velikosti enake.Naredi jima album zraven pa še kaj pokomentirajuser posted image

Ful dobra ideja. Jaz sem naredila moji mami album za abrahama. Od poroke njenih staršev do njenih petdeset let. Dva paketa robčkov sta šla, ko je listala album. In še danes zraven joče kot dež.

clock-img

11.04.2008, 20:39

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Še to. Jaz sem dodala tudi šaljive pripise. Npr. pri sliki rojstva moje sestre sem napisal nekaj v stilu, da smo dobili nepotrebnega družinskega člana user posted image . Mislim ... zdaj grem po album, da ga malo pogledam. Ja, očitno sem že stara, da me daje nostalgija.user posted image

clock-img

11.04.2008, 22:20

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ful dobra ideja. Jaz sem naredila moji mami album za abrahama. Od poroke njenih staršev do njenih petdeset let. Dva paketa robčkov sta šla, ko je listala album. In še danes zraven joče kot dež.

Jaz pa za fotrovga abrahama.user posted image  Samo da sem jaz nardila bolj komicno vse skupi in se je fotr tok smeju, da je ze joku zravn... user posted image  In se dons (ze 6 let od tega) vsakmu kaze ta album...

clock-img

11.04.2008, 22:21

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Joj.. ce bi jaz mojima podarila romanticni paket, bi ga zihr nama z mojim podarila nazaj... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem