writing-img

Darilo za rojstni dan

clock-img

06.05.2008, 13:04

clock-img

ženska

pencil-img

121

Kaj kupite oz. ste kupili svojim otročkom za 2. ali 3. rojstni dan? Naš frajer ima itak vsega preveč, od igrač, oblek, vozil... Jst prisegam na malenkost, ravno tako da odvije darilo, da je neko presenečenje, pa je lahko zgolj samo kakšna sestavljanka ali pa avtoček. Kaj pravite, ali pretiravate z darili za tako majhne, ki v bistvu niti še ne vejo kaj je to rojstni dan (kaj jim kupite?) ali ste podobnega mnenja kot jst? Torta bo pa ITAk, takšna kot si jo je sam zaželel!!!!

clock-img

06.05.2008, 13:10

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Zabava za RD doma in v vrtcu, vse okrašeno, torta in vse kar spada poleg je že veliko. Kupi kolo-tricikel, če je fantek, te imajo full radi. Pa meni se ne zdi finta v darilu. To je celi postopek, da je ta dan nekaj posebnega, da mali pošlje vabila, greva v trgovino po oslarije za otroke, okrasiva vrt,...Meni se to zdi fino. Darilo so sekundarnega pomena.

clock-img

06.05.2008, 13:15

clock-img

ženska

pencil-img

121

Tudi jst imam to v mislih. Ko bo imel zabavo, bomo vse okrasili, napihnili balone in zabava bo the best. Samo pihanje svečk komaj čaka. Jupii!!

clock-img

06.05.2008, 13:16

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

No, evo! Za darila naj poskrbijo povabljenci!user posted image  Ti boš itak celi teden že letala okrog, da bo vse tipi topi.

clock-img

06.05.2008, 13:20

clock-img

ženska

pencil-img

121

Ja prav imaš, priprave so že v polnem teku, sedaj samo še razmišljam, kaj otročkom pripravit za prigrizke. Itak je brezveze komplicirat, verjetno bo pica, pa malo hrenovk ter sadna nabodala. In seveda polno sladkarij.

clock-img

06.05.2008, 14:45

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Za drugi rojstni dan je dobila hiško  in tobogan.  Pri tem lahko dodam, da igrač ne kupujemo vsak dan ampak  samo za posebne dneve za rojstni dan smo se zmenili  s starimi starši in stricom , da  damo vsak nekaj evrov in ji kupimo lepo darilo. in tako se nabere ravno dovolj igrač.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 6.5.2008 14:52:41 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

06.05.2008, 14:56

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz sem še vedno mnenja, da je najbolje, da vsi povabljenci dajo skupaj nekaj denarja in se otroku kupi nekaj orng - ni nujno, da je zelo veliko, glavno, da je uporabno in kvalitetno. No, naš je npr. zdaj za 3. r.d. dobil velik trampolin od naju, babi in dedija (1) in moje sestre in njenega fanta, od babija in dedija (2) pa je dobil denar in smo mu kupili kolo. To je to. Res pa je, da kakšne orng fešte še nismo imeli, bo v kratkem, tam pa vem, da bo dobil od vsakega kakšno malenkost - nič pretiranega. Še vedno je pa najbolj vesel, če mu kdo da kakšen € za v šparovček user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem