writing-img

Dežela dinozavrov

clock-img

03.06.2012, 11:03

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

je to še aktualno? Mislim, da je bilo nekje v avstriji. Naš tavečji je čist navdušen in je sedaj toliko velik, da bi ga lahko peljali gledat.

clock-img

03.06.2012, 11:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.06.2012, 14:23

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Ne znam Nemško,pa me zanima v katerem kraju v Avstriji je to?

clock-img

03.06.2012, 15:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.06.2012, 16:37

clock-img

Barik@

pencil-img

257

Mi smo bili, imeli smo slovensko vodenje (tam je ena SLovenka) in smo se ustavili pri vsakem dinozavru, povedala nekaj malega, tami majo še igrala, ampak na žalost so igrala na soncu.
v glavnem, mi smo uživali.
Je pa malo smotano za najdit.

clock-img

03.06.2012, 20:53

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: Barik@

Mi smo bili, imeli smo slovensko vodenje (tam je ena SLovenka) in smo se ustavili pri vsakem dinozavru, povedala nekaj malega, tami majo še igrala, ampak na žalost so igrala na soncu.
v glavnem, mi smo uživali.
Je pa malo smotano za najdit.

Najlažje je najti, da se gre čez v Gornji Radgoni in potem se sledi po lokalni cesti cesti table za Bad Gleichenberg......Styrassic park je pa lepo označen, tako da se zgrešiti skoraj ne more......

clock-img

15.06.2012, 10:31

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Mi se tudi že dolgo spravljamo it. Se splača? Sem čakala na razstavo letos, pa je bila v planetu tuš, v mb... no, ko smo se mi spravili, dinozavrov več ni bilo nikjer... datum je bil pravi... le da sem na licu mesta ugotovila, da je bila letnica lanska... raje ne govorim, kako mi je bilo nerodno.

clock-img

15.06.2012, 10:44

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

Jaz bom tudi letos peljala sina verjetno za 4. rojstni dan (takrat imamo vedno cel dan zase;;;))

Je zadnje čase čisto obseden z dinozavri ;)))

clock-img

15.06.2012, 11:41

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Pa to je neka dino manija. Moja pupa je tudi nora na njih

clock-img

15.06.2012, 12:30

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Tudi mi imamo v planu enkrat obiskat styrassic park. Je 6-letnik že več kot 3 leta čisto v dinozavrih. Jih imamo doma za cel jurski park, pa knjig ogromno...
V Tušu so bili razstavljeni tudi letos, samo ne vem kdaj so bili v MB - mi smo bili letos in lani v Tušu v Kranju. Pa v Arboretumu so letos imeli (mogoče imajo še), morske pradavne živali - sta bila maladva čisto navdušena nad ihtiozavrom in predniki morskih psov.

Zdaj je če vse bolj kot ne na soncu, se bomo raje odpravili kak vikend v septembru.

Tisto s spričevali pa nekaj ne bo v redu z zgornjimi podatki, saj 25. junij ni četrtek...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem