writing-img

Decembrčice iz Ljubljane

clock-img

03.06.2005, 18:29

clock-img

Anonimen

Lep pozdrav!

Po mojih izračunih bi morala jaz roditi nekje med 5. in 10. decembrom (seveda, če bo vse v redu), pa me zanima, če ima še katera rok približno takrat - konec novembra do 1. polovice decembra?
Sem iz Ljubljane in bi Vas, decembrčice, prav rada spoznala. Saj veste - izmenjava tekočih izkušenj...

clock-img

03.06.2005, 20:14

clock-img

devička

pencil-img

134

Meni je G izračunal PDP 8. 12., na NS pa so datum spremenili v 5. 12., torej sva zelo blizu:)
Tudi jaz sem iz LJ, gibljem pa se med Grbo in Šiško, enkrat tukaj, drugič tam:)
Če te kaj zanima, kar vprašaj, vprašanj nam do konca poroda (in še naprej) najbrž ne bo zmanjkalo, ne?
Pozdravček, S.

clock-img

04.06.2005, 00:26

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

PDP 09.12., sem s kmetov pri LJ :)-
še dolgo bomo skupaj, še celo leto si bomo težile in še tud po tem ;)
drugače pa že imam enega otroka, ki je star 8,5 let

lp

clock-img

04.06.2005, 09:04

clock-img

Anonimen

Moj PDP je nekje okoli 1.12., verjetno bo ze november. Sem pa Mariborcanka trenutno zasidrana v LJ. Ze skoraj 7 let! Ojoj, toliko ze???? :)-

clock-img

05.06.2005, 12:59

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Hola!
Sem iz Vica. Moja G. pravi, da bom rodila 31.12., po mojih izracunih pa naj bi bilo tam okol 24.12. Ocitno bo na praznike!! :)-
Res bi se blo dobro spoznat. :sloncek:

clock-img

05.06.2005, 18:52

clock-img

nina42

pencil-img

371

jaz imam rok 2. decembra. sicer sem iz mb, se pa selim v lj konec meseca. bi se bilo fajn kdaj dobit ja. nameravate rodit v lj? jaz bom verjetno šla v postojno se mi zdi, da imajo boljše poskrbljeno za vse.
že ve katera za spol?
lp, nina

clock-img

07.06.2005, 19:20

clock-img

ajis

pencil-img

23

Živ, mi pričakujemo tretjega otročka 3.12.
Slabosti so povečini prenehale, počutje je bolje. Zaenkrat gre vse o.k., sem pa zaradi rizične nos. na bolniški.
Vsem najlepše želje, Sija9nebesa:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem