IZVIRNO SPOROČILO: oka
Ne morem mimo tega, da iz tvojega poste veje čista privoščljivost in očitno si vedel-a za to akcijo in jo spremljal-a. Kot da ti je skoraj v zadovoljstvo, da se je tako končalo kot se je.
jaz ne bi rekla privoščljivost, samo skepsa, ki jo je spremljala od začetka, je zdaj potrjena. temu jaz ne bi rekla privoščljivost, ker nikjer ni napisala, da še dobro da sta šla narazen, a ne?
po moje avtorica te teme hoče izrazit svoj "a sem vam rekla" moment. sej, kdo pravi da nima prav. ni pa to nekaj česar bi se veselili. sploh, ko so prisotni otroci, je to žalostno..
Tole tvoje pisanje pa je čisto druga stvar. Namenjeno čemu? Da pereš tuje umazano perilo, ki niti ni v tvoji domeni, da bi ga pral-a?
jah, če greš javno zbirat denar in se izpostavljaš, si pač v domeni javnih komentarjev, pozitivnih ali negativnih. in po tem govorit, da je to zasebno, kadar ti komentar ni všeč, je dvolično, se ti ne zdi?
jaz osebno ne vidim neke hude panike ker je začela temo - you have to own it, če se v nekaj sustiš in sem prepričana, da magichill "own-a" svoje osebne odločitve in ji ni nič nerodno kljub tej temi.