writing-img

Deichmann - čevlji

clock-img

04.09.2007, 07:26

clock-img

honey

pencil-img

2567

A je že katera bila v Deichmannu v Lj. v Tuš centru? Jaz sem bila ravno včeraj in moram reči, da imajo kar veliko izbiro otroških čevljev, pa tudi ne pretirano dragih. Za 10 € sem dobila take jesenske čeveljčke za tamalega, ki imajo usnjen podplat znotraj pa tudi navrh je usnje. Sem bila res kar presenečena. Drugače so pa cene 9,95 €, 29,95 € in 39,95 € user posted image . No, ampak se sigurno kaj najde, v primerjavi z nedeljo, ko smo bili v Tržiču na Šuštarski nedelji, ko so bili najcenejši čeveljčki za malega 30 € pa niti približno ne tako lepi kot te, ki sem mu jih včeraj kupila.

clock-img

04.09.2007, 08:05

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Mi smo tudi dobili njihov reklamni letak. Glede reklame se mi zdi, da morajo imeti kar dobre čevlje. Pa kje je to v BTC-ju?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

04.09.2007, 12:20

clock-img

honey

pencil-img

2567

Zraven BTC-ja, bivši Bauhaus na Bratislavski, tam je zdaj TUŠ CENTER. Ogromna trgovina in dobra roba.

clock-img

04.09.2007, 12:34

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

Vredu, hvala potem pa moramo it mal pogledat...user posted image user posted image user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

05.09.2007, 08:59

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Jaz sem našemu lani v Deichmannu kupila tudi poceni čeveljčke, pa res so lepi. Zdaj ko sem mu za poletje nekaj iskala, pa niso imeli nič za fantke, da bi bili zaprti spredaj.
Hodim pa sicer ponavadi v Deichmann v MB Qlandia ali v Slovenski Bistrici.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

05.09.2007, 23:26

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz sem mu ravno danes kupila ene jesenske čeveljčke za 9.90eur, pa so celi usnjeni, videti so čisto ok.

Lepo je biti mamica.. :))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem