writing-img

Dekliščina

clock-img

20.01.2010, 09:08

clock-img

emalina

pencil-img

95

Zanima me ali na deklišne povabljate striperje? Prijateljica je naredila pravi šov (da o ostalem ne govorim :-) , striper pa je bil avstrijec.

clock-img

20.01.2010, 14:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.01.2010, 14:19

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Zanima me ali na deklišne povabljate striperje?

Ne. Men osebno tole ne potegne.. metanje dnarja stran. Nimam pa nc proti - kurk kera hoce.

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

21.01.2010, 10:47

clock-img

emalina

pencil-img

95

No, pri nas je menda kolegica šla z njim do konca. Videle pa nismo, ker je bila za brisačo. Pa tudi nekaj od njih mu ga je potegnilo... pač je imel smetanco za oblizat :-)

clock-img

21.01.2010, 10:49

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

o mljask user posted image user posted image user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

21.01.2010, 11:14

clock-img

Abbott

pencil-img

145

Hehehehehe... Njami!

clock-img

21.01.2010, 11:24

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Meni so ga tudi prijateljice privoščile- se pa ne spomnim veliko, ker je bil preveč alkohola in se ne spomnim skoraj nič.
Fotografije pa sicer obstajajo ampak sem si jih samo enkrat pogledala, ker mi je enostavno nerodno gledat sebe pijano.

clock-img

21.01.2010, 11:25

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 11:28

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

so mi ga povabile na dekliščino.....ni bilo nič posebnega ker nim bilo full neodno,midva sva se pa smejala in hecala.....ni pa bilo nobenih "nevarnih" dotikov in podobnega

clock-img

21.01.2010, 13:06

clock-img

poli*

pencil-img

2407

IZVIRNO SPOROČILO: emalina

No, pri nas je menda kolegica šla z njim do konca. Videle pa nismo, ker je bila za brisačo. Pa tudi nekaj od njih mu ga je potegnilo... pač je imel smetanco za oblizat :-)

Nevesta?

clock-img

21.01.2010, 15:44

clock-img

barika

pencil-img

6448

adijo pametuser posted image

clock-img

21.01.2010, 20:41

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Če je tole sploh res, pol pa ni bil kak profesionalen striper...

clock-img

21.01.2010, 21:26

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

No, pa je bil svoje cajte tamle gor na temi o porokah tak špetir okol striptizet. Jest še nisem videl, da bi se kdo lahko sploh dotaknil striptizete. Ženskam se pa zna odpičit ja, pa smetanco ližejo dol.

clock-img

21.01.2010, 23:09

clock-img

emalina

pencil-img

95

Ne, ni bila nevesta, je pa bila ena izmed sicer precej 'visokih' gospa user posted image , ki je imela pač svojo življensko priliko. Videlo se ni, ker sta bila za brisačo, se pa je poznalo, ker je prehitro snel brisačo in si je morala na hitro povlečt gor slečene hlačke. Da je šlo le parkrat ven in not sta potrdili tudi dve, ki sta sedeli bolj ob strani. Zabava na vrhuncu, ki se je na koncu konča z njegovim izlivom z eno izmed deklet, seveda spet za brisačo user posted image . No, tudi nevesta se je vmes kar dobro srpoščala user posted image

clock-img

21.01.2010, 23:16

clock-img

Anonimen

Šit, to je bil že grupni sex.

clock-img

23.01.2010, 06:37

clock-img

nanč

pencil-img

1131

adijo pametuser posted image

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

23.01.2010, 06:38

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Ne, ni bila nevesta, je pa bila ena izmed sicer precej 'visokih' gospa user posted image , ki je imela pač svojo življensko priliko. Videlo se ni, ker sta bila za brisačo, se pa je poznalo, ker je prehitro snel brisačo in si je morala na hitro povlečt gor slečene hlačke. Da je šlo le parkrat ven in not sta potrdili tudi dve, ki sta sedeli bolj ob strani. Zabava na vrhuncu, ki se je na koncu konča z njegovim izlivom z eno izmed deklet, seveda spet za brisačo user posted image . No, tudi nevesta se je vmes kar dobro srpoščala user posted image

nimam besed za kaj takegauser posted image user posted image

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

26.01.2010, 12:45

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Šit kako to lahko kar za brisačo.
Nekateri striptizerji res pridejo s tem namenom, da dobijo. Na moji dekliščini so mi punce naročile striptizerja, vendar je sestra vedno vsakega vprašala kako nastopajo, in se je potem odločila za enega, ki je še v mejah normalah. Mi je pa pravla, da je bil en, ki je rekel, da prinese smetano in si ga da *****, ter ga more potem nevesta polizat, saj kaj takega sploh ne paše na dekliščino. Pri nas je bil soliden, in so si dale bolj ostale dušlka kot jaz, je pa res, da je bil striptizer v mejah normale in je meni samo plesal, jaz pa sem sedela na stolu in gledala, vse punce pa okrog in so se drle.

clock-img

26.01.2010, 12:51

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Nekateri striptizerji res pridejo s tem namenom, da dobijo.

Jezus.user posted image

Predvidevam da se punce na takih dekliscinah ne grejo niti testirat pol... user posted image Ker nekak (spet predvidevam) se mi zdi, da striperji ne dajo kondoma gor user posted image Ali pac?

clock-img

27.01.2010, 23:00

clock-img

emalina

pencil-img

95

Naš striper ni imel kondoma ampak tudi striper ni bil kar tako. Videlo se mu je, da je profesionalec, baje nastopa mednarodno.

clock-img

27.01.2010, 23:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Naš striper ni imel kondoma ampak tudi striper ni bil kar tako. Videlo se mu je, da je profesionalec, baje nastopa mednarodno.

jezus kristus! se slabs, ce gre v mednarodne vode... user posted image

clock-img

28.01.2010, 09:50

clock-img

romy

pencil-img

580

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jezus kristus! se slabs, ce gre v mednarodne vode... user posted image

clock-img

28.01.2010, 09:51

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Meni je to vse preveč ameriško. Škoda, ker se po slovensko ne znamo več zabavat.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

28.01.2010, 09:57

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Pa daj no, to ni profesionalno, sem že rekla. Res da za striperje ne vem no, ampak za profesionalne striptizete pa vem, da majo glih zato bodygarde s sabo, da ne pride do česa tazga.

clock-img

28.01.2010, 10:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Mislim res ne razumem tega. A sm jst tok zabit al kaj!?user posted image A ker je profesinalec in se je ucil zunaj nasih meja, je pa dovoljeno sexat vsepovprek brez zascite!? In to vam je puncam se bolj vsec al kako!? Da se je ucil v Rusiji... Ukrajini? In ker zgleda profesionalno, mu itak na nobeni dekliscini ni potrebno nataknit kondoma!? In na vsaki dekliscini je npr po 10 deklet in vsaka ga mal oblizne in npr da je vmes ena s katero se mal skrije za brisaco... brez kondoma!? Mislim... wtf user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem