writing-img

Dekoracija zaves

clock-img

30.12.2008, 08:54

clock-img

masna

pencil-img

441

Zdravo,

trenutno gledam za panelne zavese. Sem šla v par različnih trgovin in dobila zelo različne predračune. Npr. v eni so mi naračunali 1400 eur v drugi 700 user posted image . Amapk mi te druge niso tako všeč. Razmišljala sem da bi naročila ta cenejše in jih nekako sama dekorirala, da bi dobila to kar mi je všečuser posted image .

Razmišljam, da bi kake vzorce (kroge, kvadratke ipd...) izvezila ali bi dala šivilji, ali našila kaj gor... Ne čez cele zavese ampka le na sredini. No vglavnem, ali je katera to že delala, a mislite da mi šivilja lahko to naredi?

clock-img

30.12.2008, 08:58

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Aja, panele. Jaz dala sem jih v dnevni sobi, kupila v Ikei, prišlo x bolj poceni, kot pri nas, pa nekaj res luštnih imajo.

< Sporočilo je popravil Pikapolonica_ -- 30.12.2008 8:59:30 >

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

30.12.2008, 09:02

clock-img

masna

pencil-img

441

Sem že gledala te iz Ikee, pa mi ne ustrezajo širine user posted image

clock-img

30.12.2008, 14:09

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: masna

Sem že gledala te iz Ikee, pa mi ne ustrezajo širine user posted image

Jaz bi jih nesla potem šivilji,da mi ji zoži na mojo širino,pomoje te bo prišlo ceneje skozi,če dobiš že zavese kar poceniuser posted image

Jaz sem si sama zašila panelne v dnevni sobi in so prav super prišle,res pa,da sem šivilja po poklicuuser posted image

clock-img

30.12.2008, 14:58

clock-img

masna

pencil-img

441

Jaz sem si sama zašila panelne v dnevni sobi in so prav super prišle,res pa,da sem šivilja po poklicu

To da mi jih nekdo zašije bi blo res najbolje. Sama sicer nimam pojma o šivanju, se pa je teta ponudila, da mi sešije zavese. Me pa zanima kje si ta vodila, pa mehanizme in obtežitve nabavila? Težava je da ne vem sploh kaj rabim?user posted image

clock-img

30.12.2008, 15:05

clock-img

rija

pencil-img

15589

vodila in ves pribor je najceneje v ikeii.

bistvo lepih panelinih zaves pa ni šivanje, pač pa obdelava robu, ki je doma ne moremo narediti.....user posted image  doma ga lahko samo navadno zarobiš, tam pa je nekak sprešano, tak, da ni nobenih šivov......

mi nagledujemo te panele že 5 let, samo se nobenemu ne da gnjavit z zamenjavouser posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem