writing-img

Delanje testa pred izostankom menstruacije

clock-img

12.11.2008, 08:19

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,

zanima me, če ima katera izkušnje z delanjem testa nosečnosti pred izostankom menstruacije? Dnevi se tako zelo vlečejo, da preprosto ne morem več čakati ali bo prišla ali ne.

lp

clock-img

12.11.2008, 08:24

clock-img

drugi

pencil-img

8

Živijo,

jaz sem delala test v ponedeljek (Baby Chek) in sem imela čisto rahlo črtico, danes pa je dan, ko bi naj dobila M. Malo sem po forumu brskala in ugotovila, da je včasih tudi lažni rezultat. Bom pa danes, če je seveda ne bo, poskusila z CB.

LP

clock-img

12.11.2008, 08:25

clock-img

tihoupanje

pencil-img

108

Teste lahko delaš kadarkoli hočeš.....

Samo vprašanje je, kaj ti bo pokazal test in kaj bi rada izvedela...

user posted image Lahko ti pokaže že zelo zgodaj rahlo črtico in ta črtica zraste v user posted image . So pa tudi druge kombinacije.user posted image

Če ti pred M pokaže test negativno, to nikakor ni 100%, ker je hormona ßhcg premalo...In potem boš teste delala še naprej, do user posted image user posted image  ali Muser posted image .

Če ti pokaže rahlo črtico tudi ne veš, kako se bo končalo do M...Lahko doživiš zgodnji splav....
In boš skrajnje razočarana in žalostna...user posted image

To vse sem jaz doživela s testi.

Kaj boš naredila?

clock-img

12.11.2008, 08:30

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Moje mnenje: test pred izostankom ni zanesljiv in je bolje počakati.

clock-img

12.11.2008, 08:52

clock-img

kakteja

pencil-img

49

Pozdravljena!
Jaz sem šla tri dni pred pričakovano m naredit odvzem krvi v domači zd in so mi potrdili, da sem noseča. Tudi jaz nisem mogla čakat, tko da te čisto razumem. Mislim, da tes z urinom ni zanesljiv, če ga delaš pred izostankom m. Pozdravček

clock-img

12.11.2008, 08:56

clock-img

Anonimen

Tko kot je napisala Kakteja,najbolj točno ti lahko povejo v ZD ko ti vzamejo kri,vendar tud to mislim da je 2.5 dni pred izostankom menstruacije,vsaj tko je Pušenjak napisal tko da on že mora vedetuser posted image

clock-img

12.11.2008, 09:07

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nazadnje sem delala test preden bi morala dobit M, ker nisem točno vedla, kdaj mora priti. In je bil negativen. Nekaj dni kasneje pa poz. Prej sem pa vedno delala test na dan, ko bi morala dobot M ali kakšen dan izostanka in je tudi pokazalo poz. Tako da, počakaj še malo, da bo ziher.

clock-img

12.11.2008, 09:17

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem delala test (CB) en dan pred M in je bil pozitiven. 

clock-img

12.11.2008, 09:39

clock-img

Anonimen

Jaz sem delala test dva dni pred M in je bil pozitiven, M pa se ni prikazala od nikoder user posted image

clock-img

12.11.2008, 11:35

clock-img

Anonimen

Test sem delala 3  dni pred izostankom M in je pokazal +in tako je tudi bilouser posted image

clock-img

12.11.2008, 14:02

clock-img

drugi

pencil-img

8

Naj se pohvalim...
Test sem naredila danes, na dan ko bi naj dobila M in je pozitiven...

Lepo popoldne vsemuser posted image

clock-img

12.11.2008, 14:12

clock-img

Anonimen

Ćestitam iz srca!

clock-img

12.11.2008, 14:14

clock-img

Anonimen

čestitam drugiuser posted image

clock-img

12.11.2008, 15:25

clock-img

Anonimen

Ooooo čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 16:08

clock-img

ziva1

pencil-img

455

Hoj. Jaz sem delala test 2 dni prej pa je bil negativen. Danes moram dobiti M in ker je še ni, sem delala test in je bil negativen. Verjetno nisem noseča, če ne bi mi verjetno že pokazalo danes nosečnost.

clock-img

12.11.2008, 19:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Hoj. Jaz sem delala test 2 dni prej pa je bil negativen. Danes moram dobiti M in ker je še ni, sem delala test in je bil negativen. Verjetno nisem noseča, če ne bi mi verjetno že pokazalo danes nosečnost.

Moji kolegici še nekaj dni po izostanku M ni pokazal test+,baje zato,ker je imela kasnejšo ovulacijo in s tem seveda oploditev.No tako ji je G razložiluser posted image

clock-img

13.11.2008, 00:00

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

Jaz sem delala Viola test iz Mullerja 2 dni pred izostankom M. Pokaže že 10 dni po tistem spolnem odnosu, ki bi lahko bil krivec za zanositev oz. 10 dni po ovulaciji.
Kupi pa tistega za zgodnje odkrivanje, ker obstajata 2 različna Viola testa.

Tudi jaz sem mami.:))

clock-img

13.11.2008, 08:04

clock-img

Anonimen

Hvala Junona. Nisem vedela za ta test. Ali se ga da kupiti še kje drugje kot v Muellerju?

clock-img

13.11.2008, 08:27

clock-img

tihoupanje

pencil-img

108

V trgovini DM dobiš test Baby  C., tudi za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. Dva sta v paketku in cena je nekje okrog 3 eur, ali manj vse skupaj. Ta test zazna že 10 enot hormona v urinu, kar je zeeeelo zgodaj.

Srečno!

clock-img

13.11.2008, 16:18

clock-img

*Junona*

pencil-img

6200

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala Junona. Nisem vedela za ta test. Ali se ga da kupiti še kje drugje kot v Muellerju?

Ne, samo v Mullerju.

Tudi jaz sem mami.:))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem