writing-img

Delo 4 ure- otroški dodatek

clock-img

09.09.2005, 09:54

clock-img

Andre

pencil-img

122

Pozdravljene!
A ima katera izkušnje - če delaš po 4 ure do otrokovega 3. leta starosti, a se ti kaj poveča otroški dodatek? Zdaj delam že en mesec polni delovni čas (žal je porodniška tako hitro minila!!!!), vendar mi zraven treh otrok kronično primanjkuje časa, da bi postorila vse, kar je nujno potrebno za normalno funkcioniranje družine. Razmišljam, da bi koristila možnost skrajšanega delovnega časa, vendar ne vem če bi to finančno zmogli, glede na to da bi dobila samo polovico plače. Prosim za kak komentar oziroma izkušnjo. plis plis

clock-img

09.09.2005, 11:14

clock-img

buča

pencil-img

825

delam po 4 ure od 6.7,Pika pa bo 25 maja stara 3 leta.glede plače pa je takole-dobivaš jo samo pol,socialna ti plača le zd.zavarovanje in del dobo.Gre težko,dobim manj kot 70 tisoč,pa se bomo že navadli.Žal mi je,da nisem takoj delala po 4 ure.Se mi zdi denar ničvreden proti temu,kako hitro ti otrok zraste.Seveda pa brez njega ne gre.
Glede otr.dodatka pa takole-meni ni živa duša rekla,da moram kaj,kje na novo vložit,da bom imela višji otr.dodatek,sedaj imam 6 čukov

clock-img

09.09.2005, 11:31

clock-img

Stefka

pencil-img

359

Mislim, da ti pripada višji dodatek. Vsaj po logiki bi bilo tako, ker se računa na dohodek in dohodek je pač manjši. Zato bi pač dodatek moral boti višji.
Vprašaj na CSD.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem