writing-img

Delo na domu!!!

clock-img

01.10.2012, 10:10

clock-img

Jabonute

pencil-img

14

Zanima me če kdo pozna kako zanesljivo delo na domu ,pošten odnos z obeh strani,redno plačilo in dosledno delo..HVALA user posted image

clock-img

01.10.2012, 11:00

clock-img

razglednica

pencil-img

252

mene tudi zanimauser posted image

clock-img

01.10.2012, 14:21

clock-img

tamiflu

pencil-img

481

še ena taka

clock-img

04.09.2013, 12:57

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Malo obnavljam temo, in bi tudi mene zanimalo kakšno koli pošteno in korektno delo na domu iz obeh strani....

Zato vas vljudni naprošam, če poznate koga ki bi to delo ponujal, oz. rabite vi sami, se prosim oglasite user posted image . Vsa tista ponudba preko nekih strani na netu mi nekako ne dišijo, oz jim ne zaupam,... mogoče narobe razmišljam user posted image .

Hvala

clock-img

04.09.2013, 20:24

clock-img

aknela123

pencil-img

670

no, da se malo vmešam - pošteno delo z obeh strani - z ene strani boste odgovorne ve, ki boste delale...
ne, ne poznam, me pa tudi zanima.

clock-img

11.09.2013, 13:28

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ne iščite ponudnikov samo v Sloveniji.Smo v Eu in je več izbire.Moja sestrična dela celo za USA na domu oz. kjerkoli samo da je dostop do neta.Poglejte malo na eures na zavodu pa tudi po evropskih oglasih , seveda če obvladate tuj jezik.

clock-img

16.09.2013, 08:50

clock-img

delfinka2211

pencil-img

189

Živjo

Če koga zanima delo na domu zelo priporočam SFi stran na katerega pridete z linkom http://www.sfi1.biz/12470436.

Zadeva je enostavna in dejansko deluje. Je piramidni sistem ampak katera stvar pa ni ;)
Vse kar morate narediti je le to, da dosledno vsakodnevno poklikate svoje naloge in to je to.

Pri tem pa vam svetuje super ekipa, ki vam bo pomagala da pridete do željenega cilja. Prav tako pa je na SFI tudi spletna trgovina, kjer dobite izdelke za zelo smešne poceni cene.

Registrirajte se in poskusite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem