writing-img

Delonvni čas

clock-img

12.12.2008, 13:05

clock-img

powermax260

pencil-img

4

Mi lako katera pomaga na koga se lahko obrne partnerka, če njen delovni čas presega vse. Vsak mesec naredi kar nekaj nadur, dela od ponedeljka do nedelje tako, da praktično ni frej niti en dan, pa čeprav dela dnevno po 6 oz 8 ur. Ali ni po zakonu da moraš biti vsak sedmi dan frej? Na koga se sploh lahko obrne? Je pa to privat firma in nimajo ravno posluha za zakone. Hvala vam za pomoč.

clock-img

12.12.2008, 13:08

clock-img

mafi

pencil-img

4506

jaz bi jim poslal inšpekcijo

clock-img

12.12.2008, 13:11

clock-img

JaLuca

pencil-img

478

Inšpektorat za delo!!!!

clock-img

12.12.2008, 13:16

clock-img

powermax260

pencil-img

4

Kako lahko to izpelje, je lahko anonimna prijava ker se nebi izpostavljala saj ni edina k tako dela. Nobena druga pa ne upa nč rečt, so vse lepo tiho.

clock-img

12.12.2008, 13:18

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

Je lahko anonimna ampak ponavad izvejo.Priporočam pogovor s šefom,če to ne zaleže,pol pa iskat drugo službo!

clock-img

12.12.2008, 13:24

clock-img

powermax260

pencil-img

4

Tud drugo službo si išče že leto dni pa je v naših koncih zelo težko dobit službo, tako da bi šla na bolje. Kako pa lahko izverjo če podaš anonimno prijavo? S šefom se ne moreš pogovorit ker njemu ni pomemben delavec ampak samo njegov zaslužeg. Sj mogoč bi blo še za potrpet, če bi bila plača solidna ampak za 600 eur bit vsak dan na šihtu je pa noro.

clock-img

12.12.2008, 13:25

clock-img

mafi

pencil-img

4506

ali pa se obrnita na svobodni sindikat, kjer pliloži vso dokumentacijo plačilne liste, pogodbo o zaposlitvi (no kjer je vse zarvidno za koliko ur ima pač
pogodbo), če ima kako dokazilo če so ure izplačane na roko......,
razloži svoj problem..... in se dogovorite, da pač ostane anonimno......, zanč je šla glih moja soseda in mi je o tem govorila, no upam da vama bo to kej pomagalao.

lp

clock-img

12.12.2008, 13:53

clock-img

dejzi

pencil-img

392

IZVIRNO SPOROČILO: powermax260

Tud drugo službo si išče že leto dni pa je v naših koncih zelo težko dobit službo, tako da bi šla na bolje............................ Sj mogoč bi blo še za potrpet, če bi bila plača solidna ampak za 600 eur bit vsak dan na šihtu je pa noro.

halo???
7 dni za 600€...ti pa pišeš, da bi rada šla na bolje?
kamorkoli gre je boljš!

da sem jaz na njenem mestu: inšpektorat za delo!!! moje življenje je in ga nisem dolžna 'podarit' drugim.......

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

clock-img

12.12.2008, 23:01

clock-img

ely*

pencil-img

221

tega je žal vedno več, službe pa tudi ne rastejo na vsakem vogalu, po mojem bi se dalo anonimno poklicatuser posted image

clock-img

13.12.2008, 13:13

clock-img

janca

pencil-img

309

Če si v privatni službi jo zamenjaj,če ti delovni čas ni pogodu. Kako pa zgleda, da boš delodajalca prijavi na inšpekcijo pol bo pa še naprej delal pri njem. To pa res ne gre. Če ti ni všeč pojdi drugam.

clock-img

13.12.2008, 15:53

clock-img

Anja24

pencil-img

492

IZVIRNO SPOROČILO: janca

Če si v privatni službi jo zamenjaj,če ti delovni čas ni pogodu. Kako pa zgleda, da boš delodajalca prijavi na inšpekcijo pol bo pa še naprej delal pri njem. To pa res ne gre. Če ti ni všeč pojdi drugam.

Točno tako, ja.Pa še tko - če imaš tolk jajc, da nekoga prijaviš, potem jih imej še tolk, da poveš kdo si...ne pa anonimnouser posted image

clock-img

16.12.2008, 19:17

clock-img

tetka5

pencil-img

64

zakon o inšpekcijskem nadzoru v svojem 16. členu navaja varovanje poslovne in druge tajnosti ter tajnost vira, kar pomeni da nikakor ne sme izdati tvojega imena in se tudi ne sme razkriti v katerikoli fazi postopka ter se bo upravni postopek smatral za postopek po uradni dolžnosti. tko da za vse, ki govorite o jajcih...tud če maš sto kilska jajca bo tvoja prijava ostala anonimnauser posted image

clock-img

25.12.2008, 14:37

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Pravite: Če ti ne paše pa menjaj službo....
No morda gre to pri vas ampak pri nas enostavno ni služb, razen za kakšno trgovko,.. Imam diplomo pa delam za tehnika in to prav vse dni (recepcija) in kaj si naj?

Služb ni in ni...
Če pa je kje so pa tam že sinovi in hčerke šefov..user posted image

clock-img

27.12.2008, 18:48

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

janjja, se podpišem pod tvoj post. služb tudi pri nas ni na pretek. če jo maš, si lahko kar happy.

sploh pa tudi jaz delam z diplomo v žepu na delovnem mestu za tehnika.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem