writing-img

Denarna socialna pomoč

clock-img

20.02.2008, 15:29

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Trenutno sem brezposelna in prejemam den.soc. pomoč (odobrili so mi odločbo za nadaljnih 6mes). Obeta se mi možnost za zaposlitev, sicer je delodajalec mnenja, da me da na delovni preizkus 1 mes in nato po preteku le tega, če bo uspešen šele za DČ 3 mesecev.
Mene pa zanima, kako je socialno pomočjo, glede na to, da bi del. preizkus začela šele tam od 7-10.marca, koliko socialnih mi še sploh pripada. Predvidevam, da še vsaj ena po sklenitvi te pogodbe, ker bo prva plača šele v sredini oz. proti koncu aprila in bom do tačas brez kakršnih koli prihodkov?
Ker ni pa rečeno, da me bo delodajalec zaposlil (ker določeni le izkoriščajo odprte možnosti ZRSZ-ja), da jim krijejo 60% minimalne plače, zato tudi za obdobje tega 1 mes ne bom dvignila delovno knjižico na borzi.

Kakršnekoli informacije dobrodošle!

LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

20.02.2008, 17:04

clock-img

andrej77

pencil-img

185

a na tvojem CSD-ju si vprašala... mislim, da boš tam dobila najboljše podatke

clock-img

22.02.2008, 23:07

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Ko sem se pred par leti zaposlila, so mi DSP nakazovali še tri mesece, dokler ni potekla takratna odločba.
Javila sem jim takoj, da sem dobila službo, pa je svetovalka rekla, da kar pustijo tistih nekaj mesecev, kolikor jih še ostane po odločbi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem