writing-img

Deodorant za intimno nego?

clock-img

27.07.2009, 14:42

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Obstaja kakšen deodorant za intimno nego? Meni se namreč dogaja, da v tej poletni vročini tako zašvicam, da imam čisto mokre spodnje hlačke. In vse skupaj je zelo neprijetnega vonja.

clock-img

27.07.2009, 14:45

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Verjetno obstaja,samo js bi ti svetovala obisk pri g,k lahko da imaš kakšno vnetje,hmmm?

clock-img

27.07.2009, 15:08

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Sama sem sicer pristaš vode in nič drugega, pojdi se pa posvetovat h ginekologu. Mogoče bi ti kakšen mini vložek pomagal, da bi vsrkal vlago. Ta mila in robčki samo sušijo in motijo ph nožnične flore.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

27.07.2009, 15:15

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

če imaš neprijeten vonj na hlačkah,lahko z deodorantom ali vložkom parfumiranim vse skup poslabšaš,tako da pojdi k dr.Pa uporabljaj,če še ne uporabljaš intimno milo,pojdi kupit v lekarno.

clock-img

27.07.2009, 15:31

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Pri ginekologinji sem bila in je rekla, da ni to nič posebnega in da naj uporabljam mini vložke, ki pa mi grejo blazno na živce, ker se mi vedno zmečkajo in pomožnosti se del vložka obrne, tako da se mi prilepi na kožo in pol spet laufam na WC in popravljam.

Mila ne uporabljam, ker mi čisto izsuši sluznico in me potem skoz srbi.

Se bom odpravila na eno turnejo po lekarnah in drogerijah. Tudi z deodorantom za pod pazduho sem imela dolo časa težave, dokler nisem našla ene posebne kremice.

clock-img

01.08.2009, 18:26

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Če obstaja deod. za noge potem mislim da je  tudi za intimno nego.

clock-img

04.08.2009, 16:05

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

obstaja, jaz mam femfresh iz drogerije, a vseeno uporabljam ščitnike perila vsak dan, pa ko grem na wc zamenjam ali pa vsaj intimni robček uporabim...probaj..

clock-img

15.08.2009, 21:37

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

obstaja, jaz mam femfresh iz drogerije, a vseeno uporabljam ščitnike perila vsak dan, pa ko grem na wc zamenjam ali pa vsaj intimni robček uporabim...probaj..

isto - femfresh, kupljen v DM-u, sicer ni "baš nešto", ampak bolje kot nič. Dnevne vložke oz. ščitnike perila je pa treba menjat na vsake par ur, no, vsaj jz jih.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

17.08.2009, 11:01

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Hvala za nasvete.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem