writing-img

Depilacijska krema

clock-img

28.05.2009, 11:31

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Saj vem da je že oguljena tema sam vseeno. Do sedaj sem imela staro dobro britvico za urejanje frizurce na črtico. Rada bi sprobala depilacijsko kremo, pa ne vem katero in če potem ni tistega hudega srbenja...

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

clock-img

28.05.2009, 12:06

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

za srbenje ni zagotovila, je odvisno od občutljivosti kože. je pa zakon WEET.

clock-img

29.05.2009, 14:40

clock-img

Anonimen

sama uporabljam Pilico, dobi se je mullerju. je pa senstive varianta, ker jo lahko uporabiš tudi za obraz. srbi nič, več kot pet minut se pa ne sme imeti kreme v nanosu.

clock-img

29.05.2009, 14:45

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

za srbenje ni zagotovila, je odvisno od občutljivosti kože. je pa zakon WEET.

ja s tem wettom, meni dlake samo omrtvi, jih sploh ne morem pol dol odstranit.user posted image Pa še ker imam suho kožo, mi je koža do krvi razpokala s tem sr****user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

02.06.2009, 09:02

clock-img

punci

pencil-img

146

jaz uporabljam kar od DM njihovo znamko Balea, namažem, počakam cca 10 min in obrišem, peče me ne nič, tudi srbi ne. Je pa res da če imam potem hitro user posted image (recimo pol ure po depilaciji) si jo potem namažem z ognjičevo kremo, ker se mi zdi, da imam vse rdeče in oguljeno. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem