writing-img

Dermatološka klinika

clock-img

30.01.2011, 22:06

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jutri je naročen naš dveletni fantič na dermatološki kliniki v LJ. Zdaj me pa zanima koliko časa se bova tam zamudila? Ali gre kar takoj v ambulanto, ali še čakaš? Ali delajo potem še kake teste (ima nek izpuščaj) in koliko vse skupaj traja?
Imam doma še enega odvisnika od dojenja pa me malo skrbi, da ne bo lačen doma... GH in flaške na mara...

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

30.01.2011, 23:13

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Mi smo zadnje dvakrat bili zelo hitri. Malo je potrebno počakati, ampak ni bilo hudega.

clock-img

01.02.2011, 17:25

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Če bo predolgo trajalo, povej sestri, da dojiš. Jaz sem bila mislim, da dva mesca po porodu na dermatološki(zase), pa sem kar čakala in čakala, je bla gužva. Pol sem pa rekla sestri da dojim in da če je kakšna varianta če bi bla na vrsti, da me otrok doma čaka, je pa rekla ja zakaj pa niste že prej povedali.user posted image  
Jah no, človek noče bit siten.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem