writing-img

Dermatolog

clock-img

20.04.2008, 15:07

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
Za malega imam napotnico za dermatologa, ker ima rane v pregibih in grozno kožo. Zanima me, ali moram pridobiti datum ali grem kar v pediatrično z njim na pregled, namreč nobeden v ambulanti nam nič ne reče, samo pozanimam se naj. Kako je bilo v  vaših primerih?

clock-img

20.04.2008, 15:59

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Ojla!
Tudi mi imamo grozne težave zaradi alergije, atopijskega dermatitisa, pa smo zdaj dobili napotnico za dermatologa in sm jo poslala ter dobil datum v juniju. No takle je naš zdravstvouser posted image , mi pa rokce take, da jih še umivat skor ne upam.

clock-img

20.04.2008, 16:05

clock-img

*erika*

pencil-img

938

poslji napotnico po posti na njihov naslov,pa ti oni potem vrnejo napotnico z datumom in uro.tako smo mi morali nardit

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

20.04.2008, 18:38

clock-img

vila

pencil-img

163

Pozdravljena. Po moje je pa odvisno, kam misliš it. Mi imamo tudi probleme s kožo, sn dobla napotnico za tamalo pri ca. 1,5 let, pa je tašča šla z njo kr v dermatološko ambulanto (SB Celje), pa je bila tamala obravnavana še isti dan. Pa ni bilo na napotnici nič napisano nujno, ali kaj podobnega. Pa tudi zdaj, ko imamo kontrole, rečejo, da v slučaju hujšega poslabšanja naj pridemo takoj, drugače pa ob kontroli. Lep dan še naprej.

SREČA JE OPOTEČA!

clock-img

20.04.2008, 21:15

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Mi smo klicali v ambulanto (stare pravde 4 v LJ) in smo bili naročeni čez par dni.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

20.04.2008, 22:17

clock-img

Anonimen

Ja, tukaj gremo mi. Bom kar poklicala zjutraj, da ne bom brezveze hodila s tamalim. Edino bojim se, da bo kašnen mesec dni za čakat. Pa kaj je s tem zdravstvom? Saj ni čudno, da se jih toliko zateka k alternativi. Povsod v zdravstvu pa samo skomignejo z rameni, pa papirje v roke porinejo in to je to. Pa hvala za odgovore. LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem