writing-img

Diane 35

clock-img

18.01.2005, 09:20

clock-img

MašaS

pencil-img

118

Zdravo!

Po dolgem času se spet oglašam. Na spodnjem forumu se menijo o tabletkah Diane 35, pa me zanima, ali je katera izmed vas srečk :nosecka: :nosecka: :nosecka: :nosecka: :nosecka: kdaj jemala te tabletke. Malo jih imam namreč na sumu, da zaradi njih nikakor ne morem zanositi.

Hvala in lp!

MašaS

clock-img

18.01.2005, 09:26

clock-img

pika78

pencil-img

279

Moja kolegica vem da jih je jemala (ne vem pa, koliko časa), pa je oktobra rodila zdravega fantka...
Mislim, da to ne bi smel biti razlog.
Lp, Pika

clock-img

18.01.2005, 11:02

clock-img

fricka

pencil-img

751

Te tabletke nikakor niso razlog. Jaz sem jih jemala skoraj 10 let, ker sem imela probleme s kožo in so se po njih občutno zmanjšali. V začetku sem jih celo sama kupovala, ko se še niso dobile na recept. Zdaj sem noseča že 24 tednov, zanosila pa sem po štirih mesecih poskušanja. Seveda sem pred poskušanjem naredila tri mesece pavze. To je moja izkušnja.

clock-img

18.01.2005, 11:10

clock-img

Anonimen

Jaz sem jih tudi jemala, in takoj, ko sem jih nehala jest postala :nosecka:!:bravo::bravo:

clock-img

18.01.2005, 12:01

clock-img

MašaS

pencil-img

118

Hvala, punce, ste me zelo potolažile. Čestitam za pikice in vam želim vse naj naj v nosečnosti. Se mi je kar kamen odvalil od srca. Kaj kamen, skala! Midva se namreč trudiva že več kot dve leti, pa nikakor ne rata. Zdaj razmišljava vse mogoče, zakaj je temu tako, in sem se spomnila, da sem pred tremi leti šest mesecev jemala te tabletke. Pa sem tako tudi njih začela malo sumiti.

Sicer pa upam, da bo tudi za naju kmalu posijalo sončece.

LP,

MašaS

clock-img

18.01.2005, 12:28

clock-img

pika78

pencil-img

279

Maša, želim ti, da bi čimprej zagledala:modri: in dobila svojega sončka/sončico!
Lp in srečno, Pika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem