writing-img

Dilema

clock-img

20.11.2005, 17:22

clock-img

LORELAJ

pencil-img

85

Pozdravljene! Z možem se ne moreva odločiti ali bi dala otroku ime TIT, seveda če bo fantek.  Strah naju je kako bodo ljudje reagirali oz. sploh potem otroci ko bo otrok starejši. Saj veste problem je bolj naš slavni Tito.

Hvala za mnenja, Lorelaj

clock-img

20.11.2005, 17:38

clock-img

lan

pencil-img

1173

Zelo lepo ime je Tituser posted image !
Ne sekiraj se zaradi tega,da ga bodo otroci ozigosali zaradi imena.Se mi zdi,da skoraj nobeden ne uide tistemu obdobju v osnovni soli,ko otroci eksperimentirajo z imeni,razne rime (Anka ciganka.....),primerjave,...Tako da,vidva mu le dajta ime Tit,mislim,da mu prav gotovo to ne bo zagrenilo zivljenja.

clock-img

20.11.2005, 17:59

clock-img

Anonimen

A ni bil un obrambni minister Tit Turnšek? Ja, je bil, in ob omenjanju njegovega imena mi ni nikoli padla na pamet povezava s Titom, mislim tem našim Brozom. Malo nenavadno ime, ampak s Titom ga jaz ne povezujem.

clock-img

20.11.2005, 18:35

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

No jaz tudi ne pomislim na Tita, ampak na Tita Turnška.

clock-img

20.11.2005, 21:13

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Men osebno tit ni všeč če je vama ok, sicer pa se tud jaz ne spomnim na tita, tako da po moje ne bo povezave s titotom.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

20.11.2005, 21:34

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Meni je TIt tudi všeč, me sploh ne spominja na Tita. Tit je staro latinsko ime (ni bil Tit Lukrecij eden izmed (mnogih) rimskih imperatorjev?) in predvsem redko pri nas-pri vseh teh Lukcih, Mihcih, Gašperjih..........

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.11.2005, 22:49

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

ah joj.. Otroci ze zdaj ne vejo vec kdo je tito, ko pa bo tvoj user posted image  malo vecji paitak noben ne bo vedel..
V soli, kjer so otroci ze malo vecji pa ne razumem zakaj bi ga zajebavali. A je Tit in Tito isto? meni ni..

clock-img

20.11.2005, 23:00

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Meni je to ime ful všeč,ker imam rada kratka imena.Mojedva sta Vid in Maj.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

20.11.2005, 23:54

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Meni je lepo Tit in Tito. user posted image

clock-img

21.11.2005, 07:02

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Otrok je vajin, zato vidva izberita ime. Meno osebno pa to ime ni všeč. Jaz sem bolj za taka tradicionalna slovenska imena.
Sicer pa otroci, če hočejo ****, najdejo na vsako ime kako žaljivko. Tako da...

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

21.11.2005, 09:24

clock-img

mml

pencil-img

4156

Pri nama je bil Tit dolgo v ožjem izboru imen...sicer so bila tudi ostala fantovska imena na tri črke..samo sedaj naj bi imeli punčko, tako da bodo ta imena mogoče za naslednjič. Za povezavo Tit - Tito se pa ne bi prehudo sekirala

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

21.11.2005, 09:56

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Izogibam se komentiranju imen, ker ima vsak pač svoj okus. Meni Tit sicer ni všeč, ampak to ni pomembno, ker je otrok vajin. Nikar se ne ozirajta na druge, dajta otroku tako ime, kot je vama všeč.
Edino, na kar bi se oziral sam je to, da je potrebno dat otroku tako ime, da mu ni treba potem večno popravljat učiteljic v šoli, ali pa celo razlagat, da ni punčka ampak fantek in obratno.
Lep primer takega imena je Petja, ki mi je sicer všeč tako za punčko, kot za fantka. Poznam pa primer, ko sta v razredu punčka Petja in fantek Petja. Tu pa zna bit za oba mal nerodno. Ampak to je spet samo moje mnenje. Kdo sem jaz, da bi imel pravico soditi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem