Hvala za vaša mnenja. Najverjetneje ga bomo z novembrom res vpisali, pol bomo pa videli, kako se mu bo dopadlo. Sama sem hodila v vrtec že od 2.leta starosti in se sploh nikoli nisem fajn počutila. V spominu imam res en tak čuden grenak priokus, ko se spomnim na vrtec, morda me tudi to bremza pri vsem skupaj. Ampak probat ni greh.
Ampak ko takole razmišljam, a mi zna ena povedat - kaj bo moj otrok, v primeru, da bi npr.šel v vrtec s 4.letom starosti, zamudil? Pri čem bi bil drugačen od vrstnikov, ki hodijo v vrtec? Moj mož namreč ni nikoli hodil v vrtec, pa se mi zdi, da je največkrat celo malo bolj "normalen" kot jaz.
Saj ne rečem, da je zaradi vrtca tako, ampak vseeno me zanima.
Meta, vidiš, meni osebno pa se zdi nesprejemljivo, da triletnega otroka budim ob pol sedmih, če ni nujno. Itak bo še celo življenje vpet v ene mehanizme, ki ga bodo sekirali, naj dela točno tako, kot je določeno, pa se mi potem zdi, da mu lahko pri treh letih pa še pustim en mičken svobode, vsaj pri spanju, da ga dobi toliko, kot rabi/želi. Če lahko.
Mah, kaj pa vem, morda res preveč gledam iz svojega stališča. Ampak bomo probali, pa bomo videli.