writing-img

Diploma za dekliščino

clock-img

18.04.2007, 09:53

clock-img

Sonček28

pencil-img

19

Pozdravljeni,

Potrebujem vašo pomoč. Za prijateljico pripravljamo dekliščino in na koncu ji bomo izročile diplomo. Mogoče kdo ve kako naj ta diploma izgleda? Sem iskala na forumih pa nisem nikjer našla.

Hvala za pomoč.

Lp

clock-img

18.04.2007, 13:34

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jest sem dobila eno diplomo, ki se jo kupi npr. v trgovinah z darili( prav piše gor, da je diploma za dekliščino), eno so mi pa punce kar same nardile.

clock-img

18.04.2007, 13:54

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Bodite malo kreativne. Sigurno boste bodoči nevesti pripravile kakšne naloge in podobne traparije - Potem pa sestavite nekaj v stilu:

Potrjujemo, da je:
Ime Priimek
Rojstni datum

Na dan DD.MM.LL

Uspešno opravila naslednje naloge:
našteješ

in s tem opravila dekliščino ter si pridobila dovoljenje za poroko.

Potem pa se spodaj podpišete, pa še kak žig si lahko zmislite (narišeš z alko flumastrom, skuhaš jajce in ga odtisneš na žig, potem pa še na papir - ampak prej poskusi, kako zgleda )

Jaz bi kaj v tem stilu, standardizirane zadeve, al pa to kar kupiš v darilnih bazarjih se mi zdijo dolgočasne.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

18.04.2007, 20:54

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Pa zraven naštetih nalog še kakšne smešne slikce zraven nalimate, ki se nanšajo na nalogo.Men so tko nardile, kot en plakat.

clock-img

24.05.2007, 07:07

clock-img

Lanchy

pencil-img

446

Tole bomo me dale nasi prijateljici....
Strokovna komisija za zakonsko življenje podeljuje

CERTIFIKAT

o izpoljnevanju pogojev za zakonski stan

gospodični

S tem ugotavljamo, da je kandidatka uspešno opravila vse naloge in dokazala, da lahko kljubuje tudi najtežjim zakonskim preizkušnjam. Na novi poti ji strokovna komisija želi veliko sreče in lepih trenutkov.

Predsednica strokovne komisije

Člani strokovne komisije

Kranjska gora, 16.6. 2007

clock-img

24.05.2007, 07:35

clock-img

zungi

pencil-img

290

meni so tudi punce na koncu dekliščine podelile diplomo, ki pa so jo po svoje sestavile. Šlo je nekako tako,
da so verz na besedo LJUBEZEN napisale (L......., J......, U....., B....itn)
Pa nekaj "uradnih" zaznamk in na koncu še od vsake podpis. So mi jo pa celo dale v okvir.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem