writing-img

Disneyland, Pariz

clock-img

16.01.2009, 23:15

clock-img

saskija

pencil-img

1852

Zanima me ali je kdo od vas že bival v Disneylandovem kompleksu Davy Crocett? in kako je bilo?

Spomladi bomo tam preživeli 3 dni pa me zanima kaj je bolje, ti bungalovi ali hotel, ki je od Disneya oddaljen le 5 minut?

Nas je 5 zato se nagibamo bolj na bungalow.

Ja in še to ali imaste idejo kje prespat na poti v Pariz da je atraktivno za otroke stare med 4 in 8 let? gremo anmreč na malo daljše počitnice z avtom

Pozdrav od mikimiškeuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

17.01.2009, 00:31

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Super, sama še nisem bila, bi pa peljala otroke. Koliko vas bo pa približno stal tale izlet?

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

17.01.2009, 11:15

clock-img

saskija

pencil-img

1852

hrabra miška tale enotedenski dopust (planiramo ga za prvomajske počitnice) nas bo stal kar veliko okoli 2500 eurov.

Seveda bi šlo tudi bolj poceni, z moteli FORMULE 1, pa da imam večino hrane in pijače s seboj, bi lahko občutno zmanjšali stroške.

Ker pa imamo še majhne otroke sva se z možem odločila, da kar vzamemo Disneyland paket, ko se bomo vračali gremo verjetno čez Provanso in nato v Genovo v največji evropski akvarij, za tja grede še ne vemo destinacije kje bomo prespali in kaj si bomo ogledali.

V Parizu bomo pa samo šli na Eifflov stolp in sprehod kolikor bodo želeli otroci. In seveda se bomo peljali s podzemno.

Naš dopust bo izključno podrejen željam in potrebam otrok, seveda pa si tudi jaz želim objema in slikanja z miki miškouser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

clock-img

17.01.2009, 20:37

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz sem bla, ampak ze pred ful leti. hotel je zelo lep in ima fajn družinske sobe. Do parka je potem peš za it kakšnih 15 minut, tako da mi nikoli nismo hodli na tisti avtobusek, ampak smo šli vsak dan peš, zato ker greš čez ostale hotele ob takem jezeru, pa čez tako nakupovalno ulico in je v bistvu res luštno it peš.

clock-img

19.01.2009, 08:44

clock-img

April

pencil-img

5459

A da bi šli z avtodomom, pa vam ni všeč?  Za ta denar lahko najameš tud mal boljši avtodom, pa še vezan nisi.

clock-img

21.01.2009, 08:25

clock-img

saskija

pencil-img

1852

IZVIRNO SPOROČILO: April

A da bi šli z avtodomom, pa vam ni všeč?  Za ta denar lahko najameš tud mal boljši avtodom, pa še vezan nisi.

ne ne bi šli z avtodomom,bo kar ostal avto, in hočemo bit vezani tak je planuser posted image  z avtodomom bomo šli verjetno po španiji in portugalskiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem