cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dnevni hospital v Ljubljanski porodnišnici

clock-img

03.05.2005, 09:51

clock-img

caro

pencil-img

12

Pozdravljene,

zanima me, ali je katera že izkusila 4 nadstropje Ljubljanske porodnišnice in kakšne so izkušnje. Mene je tja napotila dr. Meglič zaradi zastajanja vode v telesu sem v 12 tednu, kar pomeni, da edemi niso povezani z nosečnostojo oz. naj ne bi bili.

En lep sončen pozdrav!

clock-img

03.05.2005, 10:59

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Jaz sem bila tam nekajkrat ampak samo v dnevnem centru nisem tam ležala,so pa zelo v redu jaz nimam slabih izkušenj razen čakanja to pa nas tako povsod spremlja.

clock-img

03.05.2005, 19:23

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Sicer je bilo to pred davnimi 5 leti ampak so spomini še ok....Sestre so bile prijazne, veliko čakaš, zato ti priporočam čtivo ali pa boš klepetala z ostalimi nosečkami in meni osebno so bili tisti dnevi sproščujoči, saj sem res v miru :)- spala, brala, klepetala......
SREČNO! :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem