writing-img

Do kdaj mazanje ritke?

clock-img

08.11.2004, 21:27

clock-img

Veva

pencil-img

52

Mene pa zanima do kdaj ste svojim malčkom mazale ritke s hladilnim mazilom in ali jih namažete pri vsakem previjanju? Pri nas je previjanje postalo pravi horor. Moja še nekako zdrži med čiščenjem in umivanjem, potem pa jo največkrat ucvre z golo rito in jo moram loviti po postelji, da jo uspem previti do konca. :hudicek:

Lp, Veva

clock-img

08.11.2004, 21:30

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Jest moji še vedno zvečer ko gre spat (podnevi nima več pleničke) preventivno namažem z riboderminom, ker je imela ko je bila majhna zelooo občutljivo kožo na ritki in sva imeli skoraj do enega leta konstantno rdečo rito, tako da ji še sedaj za plenico namež aja stara bo pa 2 leti pa pol

clock-img

08.11.2004, 21:32

clock-img

Anonimen

Jaz sem mu rito mazala, dokler je imel plenice, torej do dveh let in pol. Pa verjetno ne bi bilo treba. Poizkusi. Saj se bo takoj videlo. če bo imela malo rdečo rito, potem jo raje lovi in maži, drugače pa čez dan ni potrebno. Moja prijateljica je način čez noč ja, čez dan pa ne, prakticirala od takrat, ko je bil njen sinček star 6 mesecev, pa je bilo vse v redu. Ampak ritke so različne.

clock-img

08.11.2004, 21:44

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz Anžetu (8 mesecev) namažem ritko z Bepanthenom skoraj ob vsakem previjanju - skoraj pa zato ker ga tako kot ti praviš včasih ne morem umiriti, da bi ga umila kaj šele namazala, komaj mu oblečem plenico. Mislim pa da dokler ni kake vnete ritke ni panike tud če ni namazan. LP

clock-img

08.11.2004, 22:20

clock-img

Bela

pencil-img

731

Jast pa sem Boru, ki je star štiri mesece mazala ritko, samo prve dni ko smo prišli iz porodnišnice, bogi je dobil take izpuščaje da je bilo ooojej.
Ko so izginili se mu je naredila lepa kožica in ni se mi zdelo več potrebno, nikoli več ni imel problemov in še zmeraj ima takooo lepo ritko!!!

clock-img

08.11.2004, 22:46

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Meni so v prodonišnici in potem babica, ko je prišla po porodu na dom rekli, da je ni potrebno vsakič namazati. Enkrat na dan, če pa vidim, da se kaj dogaja, pa večkrat. Tega se tudi držim. Ko so se ji začele delati pikice, pa ko se začne pojavljati rdeča koža, jo namažem vsakič, potem ko se uredi, pa spet manj. Nikoli ni prišlo do tega, da bi bilo kaj hujšega, vedno sem pravočasno ukrepala.

clock-img

09.11.2004, 07:34

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz svojemu fantku staremu 6 mescev namažem ritko pri vsakem previjanju

clock-img

09.11.2004, 09:35

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jaz tudi po vsakem previjanju namažem moji princeski ritko z hladilnim mazilom iz lekarne.Stara je pa 2,5 meseca.
:muca:

clock-img

09.11.2004, 15:26

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jaz tudi pri vsakem previjanju....Neja pa je stara 3 mesece

clock-img

09.11.2004, 15:30

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz jo mažem samo 1 x na dan, po kopanju. jo pa zato čistim z niveiinimi robčki - tistimi kremastimi, pa tistimi oljnatimi, tak da nimave težav z rito.

clock-img

09.11.2004, 21:29

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Jaz ji ud nsmsžem ritko pri vsakem previjsnju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem