writing-img

Do kdaj mleko?

clock-img

10.06.2005, 20:52

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Stari bomo 8 mesecev in imamo že nekaj časa tri obilne goste obroke na dan ter še 2x mleko (zjutraj in popoldne). Sedaj pa me zanima do kdaj naj bi imel otroček še kakšen mlečni obrok oz. kdaj naj preidemo na to, da bo imel vseh 5 obrokov gostih oz. na žlico? Pa zanima me še ali ga sploh mlečni obrok še nasiti npr. za tri ure kot ga je, ko je bil mlajši oz. ali je enakovreden enemu gostemu obroku (popije cca. 240 ml mleka) :zmeden:? Upam, da nisem preveč zakomplicirala :zmeden2:.

LP; Bejba :rozica:

clock-img

10.06.2005, 20:55

clock-img

dory

pencil-img

8852

Midva sva ze pri sestih mesecih imela vse obroke na zlico...od takrat tud ne gledam kolk mleka dobi na dan...poskrbim pa,da ima vsaj en mlecni obrok,en zelenjavni (vcasih z mesom ) in en sadni obrok dnevno...ce spravim dol se kej je pa to kak jogurt al pa skuta...imamo tud dneve ko poje samo jogurt pa je glih tko zdrav :)

clock-img

10.06.2005, 21:01

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Naš ima mleko samo še ponoči, ostalo je vse na žlico.

clock-img

10.06.2005, 21:01

clock-img

Anonimen

moja pri 11. mescih še vedno zutri dobi 2 deci mleka, ostale obroke pa na žlico. in to bom kr ohranla tut pol k bo hodila v varstvo. ko se zbudi popoije toplo mleko pol pa fruštek čez par ur

lp, lara

clock-img

10.06.2005, 21:04

clock-img

ditkaaida

pencil-img

113

Midva se še kar dojiva: 1x ponoč, 3x čez dan z dodatki goste hrane.

clock-img

10.06.2005, 21:07

clock-img

Anonimen

Do prvega leta starosti naj bi otrok še vedno popil okoli 600ml mleka na dan.

clock-img

10.06.2005, 22:27

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Kot je napisala Selena. Sicer sem jaz slišala da pol litra do enga leta. Adam dobi flašo mleka vedno pred spanjem, 1krat dopoldan, 1xpopoldan in zvečer.

clock-img

11.06.2005, 09:02

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Hm, jaz Najo ( 8 mesecev) zaenkrat zjuraj dojim, zvečer popapca cca 2 dl mlečne kaše, vmes pa sadni, zelenjavni(zelenjavno- mesni) in še kakšen obrok.
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem