writing-img

Do kdaj nesoljena hrana?

clock-img

17.02.2009, 10:00

clock-img

lejla14

pencil-img

78

Do kdaj niste svojim malčkom solile hrane oz. do kdaj ste solile minimalno?

Naš ima 13 mesecev in še kar kuham večinoma nesoljeno in za nas potem dodam sol.

clock-img

17.02.2009, 10:26

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Prva 2 meseca nisem solila, potem pa zmerno ( kar pomeni da sem jaz, ki imam rada slano morala dosoliti, ostali pa ne )

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

17.02.2009, 12:37

clock-img

blazka

pencil-img

554

Jaz sem samo čisto na začetku kuhala neslano oz. s čisto malo soli, pri približno 8 mesecih sta že jedla bolj normalno slano hrano. Mislim, da ji pri 13 mesecih že lahko normalno soliš. Takrat naj bi otroci že jedli skoraj vse...

clock-img

17.02.2009, 12:50

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

živjo!

moj ima 9m in tud mi kuhamo večinoma nesoljeno. jaz bom začela zmerno solit nekje po enem letu.

clock-img

18.02.2009, 18:13

clock-img

fitzgerald

pencil-img

76

meni je pa patronažna rekla, da lahko majceno solim, prav tako piše na razpredelnici o uvajanju GH, ki sem jo dobila od patronažke (podoben dokument o uvajanju GH se dobi tudi na netu, a ne znam priložit), in sicer naj bi bilo potrebno malo soliti zaradi joda

zdaj sem pa malo zmedenauser posted image

< Sporočilo je popravil fitzgerald -- 18.2.2009 18:26:20 >

clock-img

18.02.2009, 20:48

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Meni je p rekel, naj čisto malo solim. Od začetka. In bom tako naredila.

clock-img

18.02.2009, 21:02

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Ko ni hotla več nič jesti user posted image . Na začetku sem solila samo določeno hrano - tisto, ki je res bljutava neslana, potem pa, ko je začela jesti isto kot midva, pa pač jé slano, s tem, da tudi midva jeva bolj malo soljeno.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

21.02.2009, 18:50

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

meni so pri pediatru rekli nič solit in sladkorja do enega leta. user posted image
baje je nekatera hrana že sama po sebi slana. ne vem moj očitno ni zbirčen ker z veseljem je tudi neslano.

clock-img

25.02.2009, 12:07

clock-img

srki

pencil-img

9222

Od prvega dne uvajanja solim normalo, to pomeni, da bi bilo za nas koraj neslano, postopoma pa bom solila, kot za nas. Za mojega deda pa itak ni dovolj osoljeno, zato si vedno še dosoljuje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem